Mönkijäkuskilla oli lähes kaikki pielessä – humalassa ollut kuljettaja ja matkustaja ambulanssilla sairaalaan

Sairaalaan päätynyttä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä ajoneuvorikkomuksesta.

Sairaalaan päätynyttä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä ajoneuvorikkomuksesta. (Kuva AOP)

Mönkijän kuljettaja kolaroi henkilöauton kanssa Heinävedellä.

ONNETTOMUUS Henkilöauto ja mönkijä kolaroivat Heinävedellä, Heinävedentiellä, torstaina kello 23.25. Tamperelainen nainen oli ajanut henkilöautolla Heinävedentietä Heinäveden suunnasta Liperin suuntaan ja helsinkiläinen mies oli ajanut mönkijällä Liperin suunnasta Heinäveden suuntaan.

Mönkijän kyydissä oli ollut yksi matkustaja. Mönkijän kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen.

Juttuvinkki: Mönkijän hurja takaa-ajo kaupungin keskustassa – kuski kännissä, punaista päin ja matkustaja putosi kyydistä

Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 0,49 mg/l. Mönkijän määräaikaiskatsastus oli jäänyt tekemättä, miehellä ei ollut myöskään ajokorttia. Mönkijän kuljettaja ja matkustaja oli viety ambulanssilla Joensuun keskussairaalaan.

Tapahtumasta hätäkeskukseen oli ilmoittanut paikalle tullut ohikulkija.

Lue myös: Mönkijällä tolkuttomassa humalassa ajanut mies kauhistui – luuli naisystävänsä lentäneen kyydistä

Kommentoi Facebookissa