Moottoripyöräilijät kiihdyttivät kolareihin – polkupyöräilijä kiidätettiin lääkintähelikopterilla sairaalaan

Kesä on tuonut taas otsikoihin moottoripyörille tapahtuneet onnettomuudet.

Kesä on tuonut taas otsikoihin moottoripyörille tapahtuneet onnettomuudet. (Kuva Fotolia)

Myös moottoripyörien kuljettajat sekä mukana ollut matkustaja loukkaantuivat onnettomuuksissa.

LIIKENNETURVALLISUUS Aamulla 16.6. noin klo 9 aikaan Kairatiellä Rovaniemellä sattui moottoripyörän ja polkupyörän välinen onnettomuus. Moottoripyörä oli havaintojen mukaan kiihdyttänyt voimakkaasti Kairatietä alaspäin ja osunut ylittäneeseen polkupyöräilijään, sekä jatkanut sen jälkeen matkaansa vielä noin 100 metriä ennen pysähtymistä.

Polkupyöräilijä, 59-vuotias mies, toimitettiin lääkintähelikopterilla sairaalaan ja moottoripyörän kyydissä olleet kuljettaja sekä matkustaja, 33- ja 38-vuotiaat miehet, toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Tässä vaiheessa moottoripyöräilijää epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä vammantuottamuksesta.

Juttuvinkki: Moottoripyöräilijä pakeni poliisia – pyörä syttyi kaatumisen yhteydessä tuleen ja poliisi sammutti liekit

Moottoripyörä ja henkilöauto kolaroivat puolestaan Kuopiossa Mestarinkadulla noin klo 15.50. Poliisin alustavien tutkimusten mukaan moottoripyörän kuljettaja oli kiihdyttänyt pyörää voimakkaasti. Mutkassa pyörä oli ajautunut vastaantulevien kaistalle sekä törmännyt vastaan tulleen henkilöauton kylkeen.

Moottoripyörän kuljettaja loukkaantui törmäyksessä vakavasti ja hänet toimitettiin sairaalaan. Moottoripyörä romuttui törmäyksessä.

Lue myös: Henkilöauto teki U-käännöksen kevytmoottoripyörän eteen – keulinut 16-vuotias loukkaantui vakavasti

Kommentoi Facebookissa