Murhasi tyttöystävän isän – 20-vuotias tuomittiin elinkaudeksi vankeuteen

Reno Christian Santala, 20, tuomittiin elinkautiseen tyttöystävänsä isän murhasta. Todennäköisesti asian käsittely jatkuu hovioikeudessa.

Reno Christian Santala, 20, tuomittiin elinkautiseen tyttöystävänsä isän murhasta. Todennäköisesti asian käsittely jatkuu hovioikeudessa. (Kuva Päivän Lehti)

Reno Christian Santala iski tyttöystävänsä isää veitsellä ainakin 80 kertaa.

RIKOS Henkirikos tapahtui viime vuoden elokuussa Tampereen Ruotulassa. Siellä Reno Christian Santala, 20, ja hänen samanikäinen tyttöystävänsä asuivat tytön isän luona.

Nuoripari oli muuttamassa pois. He epäilivät, että isä häiritsee muuttopuuhia. Sen takia hänet haluttiin hiljentää. Tytär antoi isälleen 12 unitablettia ja varmuuden vuoksi häntä piti lyödä vielä vasaralla päähän. Isä heräsi ja alkoi huutaa apua.

Reno Santala iski 46-vuotiasta miestä kääntöveitsellä ainakin 80 kertaa. Iskut osuivat muun muassa sydämeen, keuhkoihin, maksaan ja munuaisiin. Seurauksena oli kuolema.

Molemmat saivat syytteen murhasta, Reno tuomittiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa syytteen mukaisesti elinkautiseen. Tytär sai vuoden vankeusrangaistuksen isänsä pahoinpitelystä.

Äidin kertoman mukaan tytär muuttui perusteellisesti sen jälkeen, kun hän oli tavannut Renon. Päivän Lehden juttu tyttären muuttumisesta on luettavissa täältä.

Kommentoi Facebookissa