Nainen arvioi itse olevansa täysin selvä – törmäili parkkipaikalla ja puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat

Poliisi kuljetti naisen verikokeisiin ajonaikaisen veren alkoholipitoisuuden määrittämiseksi.

Poliisi kuljetti naisen verikokeisiin ajonaikaisen veren alkoholipitoisuuden määrittämiseksi. (Kuva AOP)

Humalassa henkilöautoa kuljettanut nainen kolhi toista autoa yrittäessään pysäköidä.

RATTIJUOPUMUS Itä-Uudenmaan poliisi sai tehtäväksi mennä selvittämään tapausta, jossa ilmoituksen mukaan rattijuopoksi epäilty nainen oli törmännyt kaupan pihalla parkissa olleeseen autoon ja poistunut kauppaan.

Tapahtumapaikalla selvisi asianomistajan ja sivullisten kertomana, että kaupan pihalle oli tullut henkilöautolla hieman vanhempi nainen, joka oli usean yrityksen jälkeen lopulta saanut autonsa parkkiruutuun. Ihan ilman vaurioita tämä ei kuitenkaan onnistunut, vaan nainen töytäisi oman autonsa vasemmalla etukulmalla parkissa olleen auton oikeaan takakulmaan.

Kaupassa käynyt ja epäonnistuneen parkkeerauksen tehnyt, vuonna 1955 syntynyt nainen, kertoi poliisille juoneensa edellisenä iltana muutaman lasillisen viiniä ja arvioi olevansa täysin selvin päin. Hänelle tehdyn seulonta-alkometrin koe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan.

Nainen kuljetettiin verikokeisiin ajonaikaisen veren alkoholipitoisuuden määrittämiseksi. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lue myös: Yli 80-vuotias rouva epäiltynä rattijuopumuksesta – väitti onnettomuuden johtuneen jalkojen terveysongelmista

Kommentoi Facebookissa