Nainen häiriköi kauppakeskuksessa ja tönäisi vanhuksen nurin – poliisi laittoi käsiraudat

Poliisipartion kiinniottama nainen oli tönäissyt vanhemman naisen selästä kauppakeskuksen lattialle. (Kuvituskuva Fotolia)

Poliisipartio tapasi kolmekymppisen naisen kauppakeskuksen läheltä linja-autopysäkiltä.

PAHOINPITELY Hämeen poliisi kertoo, kuinka lahtelaisen kauppakeskuksen vartija soitti hätäkeskukseen maanantaina hieman ennen puoltapäivää, koska hänelle ja poliisille tuttu nainen oli tönäissyt vanhusta kauppakeskuksen käytävällä. Häiriköinyt nainen oli juossut pois paikalta.

Poliisipartio tapasi kolmekymppisen naisen kauppakeskuksen läheltä linja-autopysäkiltä. Partio otti naisen kiinni ja lähti kuljettamaan häntä poliisiautoon. Nainen rimpuili itsensä irti poliisin hallintaotteesta ja tarttui samalla kiinni poliisin varustevyöhön. Naiselle laitettiin tilanteessa käsiraudat.

Tapahtumapaikalla selvisi, että poliisipartion kiinniottama nainen oli tönäissyt vanhemman naisen selästä kauppakeskuksen alakerrassa. Nainen oli kaatunut tönäisystä lattialle ja hän oli loukannut itseään. Kolmekymppinen nainen otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn sekä haitantekoon virkamiehelle.

Lue myös: Alle 15-vuotias puukotti marketin pihassa toista nuorta – ”Puukotusvammat olivat hengenvaaralliset”

Kommentoi Facebookissa