Neljän nuoren autoajelu päättyi aamuvarhaisella kohtalokkaasti – kolme autossa ollutta menehtyi

Poliisi on tehnyt paikalla teknistä tutkintaa ja jatkaa tapahtumien kulun selvittämistä. (Kuvituskuva VNK)

Vakava liikenneonnettomuus sattui Savonlinnassa Rantasalmentiellä.

LIIKENNETURVALLISUUS Itä-Suomen poliisi kertoo, kuinka henkilöautolla liikkeellä ollut neljän nuoren seurue joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen lauantaina 30.7.2022 kello kuudelta aamulla. Onnettomuus tapahtui Rantasalmentiellä, lähellä Savonlinnan keskustaa.

Lännen suunnasta lähestynyt henkilöauto ajautui ajoratojen keskikaistan kivetykseen ja siitä edelleen ajokaistojen väliselle alueelle oikea kylki edellä, törmäten liikenteenjakajan opastinpylvääseen. Alueella on 60 km/h nopeusrajoitus ja sää oli tapahtuma-aikaan sateinen. Poliisin mukaan ajoneuvon tilannenopeus on ollut liian suuri.

Onnettomuudessa menehtyi kolme autossa ollutta noin 20-vuotiasta savonlinnalaista henkilöä, ja yksi on toimitettu vakavasti loukkaantuneena Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Tapahtumapaikka oli lauantaina noin kello 10.30 asti suljettu liikenteeltä.

Poliisi on tehnyt paikalla teknistä tutkintaa ja jatkaa tapahtumien kulun selvittämistä. Savonlinnan kaupunki järjestää sunnuntaina suruliputuksen surmansa saaneiden nuorten muistoksi.

Lue myös: Auto suistui tieltä ja törmäsi kylki edellä puuhun – mies menehtyi henkilöauton ulosajossa

Kommentoi Facebookissa