Norwich jatkaa ”nollapelejään” – Teemu Pukki ei kelvannut avaukseen

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa.

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa. (Kuva AOP)

Teemu Pukki ei päässyt avaukseen, kun Norwich jatkoi Valioliigassa tappiokierrettään.

JALKAPALLO Teemu Pukin edustaman Norwich Cityn putoaminen Englannin Valioliigasta alkaa olla selviö. Sarjajumbona rypevä Norwich jatkoi lauantaina tappiokierrettään häviämällä Brighton & Hove Albionille 0-1.

Leandro Tossaard viimeisteli Brightonin voittomaalin 25. minuutilla. Avauskokoonpanon ulkopuolelle jätetty Pukki seurasi osumaa vaihtopenkiltä käsin.

Pukki pääsi kentälle 67. minuutilla, jolloin hän korvasi Josip Drmicin. Toivottua maalia suomalaiselle ei tullut.

Pukki jäi nyt toisen kerran tällä kaudella Norwichin avauskokoonpanon ulkopuolelle. Pukin penkittäminen ei ainakaan näytä tehostaneen Norwichin peliä, sillä koronatauon jälkeen Norwich ei ole tehnyt Valioliigassa maaliakaan.

Juttuvinkki: Sami Hyypiä – aliarvostettukin suomalaisen urheilun supertähti

Neljässä ottelussaan kesäkuussa päättyneen tauon jälkeen Norwichin maaliero on 0-9. Norwchin ainoa osuma tauon jälkeen tuli FA Cupin ottelussa, jossa Manchester United oli parempi jatkoajalla 0-1.

Norwichin selkeänä ongelmana on maalipaikkojen rakentelun mielikuvituksettomuus. Vastustajan ajatus näyttää olevan aina edellä. Pukkia on kritisoitu, mutta hän ei paljoa voi tehdä, jos pelikaverit ei kykene häntä ruokkimaan.

Norwichilla on jäljellä kaudestaan vielä viisi ottelua. Putoaminen alemmalle sarjatasolle saattaa varmistua jo ennen kauden päätöskierrosta.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: HJK tehnyt isoja sukelluksia – Aki Riihilahden uskottavuus nyt puntarissa

Kommentoi Facebookissa