Nuori nainen joutui aamulenkillä väkivallan uhriksi – mitä muistinsa menettäneelle tapahtui rannassa?

Loukkaantuneen naisen vaaleanpunainen takki löytyi rannasta polun varrelta.

Loukkaantuneen naisen vaaleanpunainen takki löytyi rannasta polun varrelta. (Kuva Poliisi)

Poliisi kaipaa havaintoja Vaasassa tapaninpäivänä sairaalaan ilman takkia saapuneesta naisesta.

VÄKIVALLAN UHRI Vaasan Hietalahdessa on nuori nainen tapaninpäivän aamuna 26.12. klo 8 aikoihin lähtenyt aamulenkille ennestään tuttuihin maisemiin. Vaasan keskussairaalan rantaa kiertävällä polulla, noin 100–150 metriä pohjoiseen Gustavsborgin uimarannasta, poliisi epäilee naisen joutuneen väkivallan uhriksi.

Tämän jälkeen naisen tiedetään kävelleen ilman takkia Hietalahdenkatua rannasta päin, kääntyneen sairaalan pihaan ja sieltä etupihan kautta kävellyt suoraan sisään sairaalan pääaulaan noin kello 9.38. Nainen on loukkaantunut eikä hänellä ole muistikuvaa siitä, mitä rannassa on hetkeä aikaisemmin tapahtunut.

Naisen vaatetus on ollut vaaleanpunainen takki, mustat kuorihousut ja harmaat hansikkaat. Lisäksi hänellä on ollut vaalean beige ja harmaa kudottu pipo, harmaa kaulaliina sekä mustat ulkoilukengät. Osa naisen käyttämistä vaatteista, muun muassa vaaleanpunainen takki, on löytynyt rannasta polun varrelta.

Naiselta katosi tapahtumassa puhelin ja lompakko, mutta poliisi on myöhemmin päivällä löytänyt esineet mieheltä, joka tällä hetkellä on vangittuna epäiltynä törkeästä ryöstöstä.

Kaikkia tapaukseen liittyviä vihjeitä ja havaintoja voi lähettää poliisin sähköpostiosoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Lue myös: Poliisi piiritti omakotitaloa tuntien ajan – asunnosta löytyi kuollut nainen ja loukkaantunut mies

Kommentoi Facebookissa