Nuorukaiset hurjastelivat kilpaa moottoritiellä – 17-vuotiaalla kuljettajalla nopeutta 200 km/h

Kevät on saanut nuoret miehet unohtamaan nopeusrajoitukset liikenteessä.

Kevät on saanut nuoret miehet unohtamaan nopeusrajoitukset liikenteessä. (Kuvituskuva Fotolia)

Poliisi suoritti näkyvää liikennevalvontaa Turku-Helsinki -moottoritiellä ja haaviin jäi ajo-oikeuksia.

LIIKENNETURVALLISUUS Nuorten kilvanajo päättyi ajo-oikeuksien menetyksiin viikonvaihteessa. Poliisi oli valvomassa liikennettä moottoritiellä Paimion kohdilla lauantai-iltana noin kello 23.

Turkuun päin menevien kaistalla poliisi havaitsi kaksi muuta liikennettä selvästi kovempaa ajavaa henkilöautoa. Toisen auton nopeudeksi poliisi mittasi 180 km/h ja toisen auton 200 km/h. Alueella on nopeusrajoitus 120 km/h.

Kummankin auton kuljettajat ovat 17-vuotiaita somerolaisia. Poliisi epäilee molempien syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja määräsi kuljettajat ajokieltoon.

Poliisi oli suorittamassa liikennevalvontaa moottoritiellä Piihovin tunnelin kohdilla maanantaina noin kello 14 aikaan, kun puolestaan 19-vuotias nuorimies hurjasteli moottoritiellä. Poliisi mittasi Helsinkiin päin menevien ajokaistalla henkilöauton nopeudeksi 198 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 100km/h.

Henkilöautoa kuljettanutta 19-vuotiasta salolaisnuorukaista epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja myös hänen ajo-oikeutensa jäi poliisin haltuun.

Lue myös: Poliisi pysäytti 180 km/h kiitäneen henkilöauton – kuljettajaksi paljastui 17-vuotias nuorukainen

Kommentoi Facebookissa