Päävalmentaja Jose Mourinho myöntää: ”Manchester Unitedin ei pitäisi olla seitsemäs”

ManU:n päävalmentaja Jose Mourinho tietää, ettei manchesterilaisseuran sarjasijoitus ole riittävän hyvä.

ManU:n päävalmentaja Jose Mourinho tietää, ettei manchesterilaisseuran sarjasijoitus ole riittävän hyvä. (Kuva AOP)

Manchester Unitedin vaisu alkukausi Valioliigassa on ollut pettymys kaikille, myös Mourinholle.

JALKAPALLO Englannin Valioliigassa heikon alkukauden pelanneen Manchester Unitedin päävalmentaja Jose Mourinho myöntää, ettei manchesterilaisseuran sarjasijoitus ole riittävän hyvä.

ManU lojuu sarjassa vasta seitsemäntenä. Sen edellä ovat sarjaa johtava paikallisvastustaja Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham ja Everton, joka on tosin kerännyt yhtä monta pistettä Mourinhon miehistön kanssa.

– Olen samaa mieltä siitä, ettei Manchester Unitedin pitäisi koskaan olla seitsemäs, huolimatta siitä, että Everton teki ilmiömäisiä investointeja ja siitä, miten he ovat parantaneet joukkuettaan viime vuodesta. Mutta en usko, että Everton on Manchester Unitedin edellä kauden lopussa, ManU-koutsi sanoi Sky Sportsin mukaan.

Sen jälkeen, kun Manchester United oli pelannut 2–2-tasapelin Southamptonin kanssa viikonloppuna, Mourinho totesi RedeTV:lle, että sijoitus kärkinelikossa vaatisi ”ihmeen”.

– En tiedä, sanoinko niin vai en. Mutta jos käytin sitä sanaa, ei se kuvasta alkuunkaan, mitä olen mieltä. Meillä on kahdeksan tai yhdeksän pistettä matkaa neljänteen sijaan. En ole ollenkaan sitä mieltä, että tarvitsemme ihmeen.

– Me tarvitsemme hyviä tuloksia peräkkäin, emme sellaisia pistemenetyksiä, joita meille ei pitäisi tulla.

Manchester United isännöi seuraavassa ottelussaan Arsenalia. Manchesterilaiset joutunevat lähtemään otteluun pahasti siipirikkoisena, sillä monilla joukkueen avainpelaajista on kolhuja. Lisäksi Ashley Young on pelikiellossa.

– Meillä tulee taas olemaan vaikeuksia rakentaa joukkue, Mourinho myönsi MUTV:lle.

Mourinhon mukaan ManU joutuu tekemään muutoksia ja kompromisseja, jotta joukkue löytää oikeanlaisen tasapainon.

– Mutta toisaalta uskon, että meillä on henkeä taistella ja yrittää voittaa peli, portugalilainen lisäsi.

Diego Simeone Mourinhon tilalle Manchester Unitediin?

Manchester Unitedin surkea alkukausi yhdistettynä Mourinhon ja seuran johtoportaan huonoihin väleihin on johtanut spekulaatioihin siitä, antaako ManU valmentajalegendalle potkut.

ESPN-kanavan asiantuntija Alejandro Morales kertoi, että jos Manchester United haluaa valita joukkueelleen täysin uuden suunnan, kannattaisi sen pestata Diego Simeone uudeksi päävalmentajakseen Mourinhon tilalle.

Tällä hetkellä Simeone valmentaa Atletico Madridia, joka majailee Espanjan La Ligassa kolmantena. Morales muistutti, että La Ligassa Atletico Madrid joutuu aina kamppailemaan jättiseuroja FC Barcelonaa ja Real Madridia vastaan.

– Ajattelen, että hän on saanut kaiken irti siitä ryhmästä Atletico Madridissa. Hänen on jo pitkään ollut aika mennä jonnekin muualle, Morales sanoo.

Manchester Unitedin päävalmentajan paikka saattaa aueta pian. Päivän Lehti tutki usean vedonlyöntitoimiston kertoimet siihen, kuka Valioliiga-valmentaja saa ensimmäisenä potkut. Ne kaikki antoivat pienimmän kertoimen Mourinholle.

Lue myös: Huuhkajat kohtaa EM-karsintojen avauksessa Italian – nämä ovat Suomen maajoukkueen ottelupäivät!

Kommentoi Facebookissa