Päihtynyt mies pahoinpiteli vaimoaan jääkiekkomailalla jouluyönä – putka kutsui nelikymppistä savolaista

Yön ja joulupäivän aamun tapahtumia selvitellään vielä jälkeenpäin poliisiasemalla.

Yön ja joulupäivän aamun tapahtumia selvitellään vielä jälkeenpäin poliisiasemalla. (Kuva AOP)

Myös Kuopion pääpoliisiaseman pääovi joutui raivonpurkauksen kohteeksi joulupäivän aamuna.

PAHOINPITELY Itä-Suomen poliisi kertoo rauhattomasta joulusta. Nelikymppinen päihtynyt mies pahoinpiteli kolmekymppistä vaimoaan perheen yhteisessä asunnossa jouluaaton ja joulupäivän välisenä yönä Koillis-Savossa.

Tilanteessa mies löi vaimoaan nyrkeillä, avokämmenellä sekä jääkiekkomailalla ja lisäksi repi hiuksista. Poliisipartion saavuttua tapahtumapaikalle mies otettiin kiinni ja toimitettiin Kuopion poliisiasemalle. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.

Myös Kuopion pääpoliisiaseman pääovi joutui aggressiivisen joulunviettäjän raivonpurkauksen kohteeksi joulupäivän aamuna kuuden jälkeen. Tilanteessa pääoven paksuudeltaan noin kolmemillinen lasi rikottiin jotain esinettä apuna käyttäen.

Tekijän kiinnijääminen tapahtumapaikalta oli tuurista kiinni, koska tapahtuma-aikaan oli poliisiasemalla vuoronvaihto käynnissä ja poliisimiehiä kulki ovesta suuntaan ja toiseen. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus vahingonteosta ja poliisi selvittää tekijää.

Tapauksesta jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan tietonsa poliisin vihjepuhelimeen p. 0295 415232 tai vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lue myös: Miestä lyötiin vasaralla, pariskunnat pahoinpitelivät puolin ja toisin – ruotsalaiset tappelivat keskenään

Kommentoi Facebookissa