Palopaikalle myöhemmin mennyt poika löysi autosta ruumiin – poliisi tutkii tapausta murhana

Poliisi on päässyt omien tutkimuksiensa kautta epäiltyjen jäljille ja saanut käsityksen tapahtumien kulusta.

Poliisi on päässyt omien tutkimuksiensa kautta epäiltyjen jäljille ja saanut käsityksen tapahtumien kulusta. (Kuva AOP)

Poliisi on ottanut tapauksen johdosta kiinni neljä lappeenrantalaista henkilöä.

RIKOS Kaakkois-Suomen poliisi vahvistaa, että Lappeenrannassa Lauritsalan venesatamasta löytyi 22.5.2018 palaneesta henkilöautosta ruumis.

Kyseinen auto oli palanut varhain aamulla 22.5.2018. Autossa olleen vainajan oli löytänyt myöhemmin palopaikalle mennyt 13-vuotias poika. Autosta löytynyt ruumis oli palanut pahoin ja vainajaa ei ole pystytty vielä täydellä varmuudella tunnistamaan.

Poliisin suorittamassa esitutkinnassa ja autosta löytyneelle vainajalle suoritetussa oikeuslääketieteellisessä ruumiinavauksessa on tullut esille seikkoja, joiden perusteella asiassa on syytä epäillä vakavaa väkivaltarikosta. Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeellä murha.

Poliisi on päässyt omien tutkimuksiensa kautta epäiltyjen jäljille ja saanut käsityksen tapahtumien kulusta. Poliisi on ottanut 23.5.2018 tapauksen johdosta kiinni neljä lappeenrantalaista henkilöä. Epäillyistä yksi on nainen ja kolme miestä. Kiinniotot ovat tapahtuneet Lappeenrannassa ja Joensuussa. Kaikki kiinniotetut on myöhemmin pidätetty.

Poliisi ei tässä vaiheessa tutkintaa epäile tämän kyseisen tapauksen liittyvän millään tavoin Lappeenrannassa aikaisemmin tapahtuneisiin väkivaltarikoksiin.

Lue myös: Poliisi pyytää havaintoja kolmesta tulipalosta Helsingissä – epäillään tahallaan sytytetyiksi

Kommentoi Facebookissa