Poikkeusluvalla ajokortin saanut 17-vuotias autoili huumeissa – törmäsi kahdesti taksin keulaan

Nuori mies kiinniotettiin ja toimitettiin poliisiasemalle odottamaan jatkotoimenpiteitä myös lastensuojelunkin osalta. (Kuvituskuva Dreamstime)

Tehdyn turvallisuustarkastuksen yhteydessä kuljettajan hallusta löytyi huumausaineita.

LIIKENNETURVALLISUUS Hämeen poliisi kertoo, kuinka poliisille tuli tiistaina kello 12.30 aikaan ilmoitus liikenneonnettomuudesta Mannerheiminkadulta Lahdesta.

Poliisin tullessa paikalle selvisi, että matkakeskuksen parkkialueen liikennevaloissa oli etummainen auto lähtenyt valumaan alaspäin ja osunut takana olevan taksin keulaan. Tämän jälkeen edessä oleva autoilija oli vielä laittanut peruutusvaihteen päälle ja osunut uudestaan taksin keulaan.

Liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäilty 17-vuotias ikäpoikkeusluvalla ajokortin saanut nuori mies vaikutti sekavalta ja hänet puhallutettiin paikan päällä. Seulonta-alkometri näytti nollaa, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumausaineita.

Miehelle tehdyn turvallisuustarkastuksen yhteydessä hänen hallustaan löytyi huumausaineita ja autoon suoritetussa paikanetsinnässä huumeita löytyi lisää. Nuori mies kiinniotettiin ja toimitettiin poliisiasemalle odottamaan jatkotoimenpiteitä niin poliisin kuin lastensuojelunkin osalta.

Lue myös: Poliisille tuttu mies pysäytettiin – kiinni ilman korttia ajamisesta jo 44 kertaa vuoden sisällä

Kommentoi Facebookissa