Poliisi epäilee, että uhria seurattiin – miestä lyötiin teräaseella ja auto sytytettiin pihassa tuleen

Poliisi pyytää ihmisiltä havaintoja sinisen Mitsubishi Carisma -henkilöauton liikkeistä.

Poliisi pyytää ihmisiltä havaintoja sinisen Mitsubishi Carisma -henkilöauton liikkeistä. (Kuva AOP)

Viisikymppinen mies vangittiin Nurmeksen murhan yritykseen ja tuhotyöhön epäiltynä.

MURHAN YRITYS Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi 14.8. noin 50-vuotiaan joensuulaismiehen todennäköisin syin epäiltynä Nurmeksessa 12.8.2020 tapahtuneesta murhan yrityksestä ja tuhotyöstä. Vangittu mies otettiin kiinni tapahtumapaikalta keskiviikkoiltana.

Poliisi sai 12.8.2020 klo 20.16 aikaan hätäkeskuksen kautta ilmoituksen Nurmeksen taajaman alueelta. Noin 30-vuotiasta paikkakuntalaista miestä oli lyöty teräaseella useita kertoja vartaloon.

Poliisin ja pelastuslaitoksen yksiköiden mentyä paikalle ilmeni, että tapahtumapaikalla rivitalon pihassa oleva asianomistajan auto oli tulessa. Asianomistajalla oli kehossaan useita teräaseella tehtyjä vammoja.

Juttuvinkki: Iäkkään naisen törkeästä ryöstöstä epäilty otettiin kiinni – nainen tunnistettiin runsaiden vihjeiden avulla

Esitutkinnan perusteella tekoa voidaan epäillä suunnitelluksi ja tällä perusteella rikosnimike on murhan yritys. Tapauksen rikosnimikkeitä tarkastellaan esitutkinnan edetessä.

Poliisi epäilee, että rikoksesta epäilty on seurannut asianomistajaa ennen tapahtumaa. Ennen tapahtumia hopeanvärinen Nissan 350Z ja sininen Mitsubishi Carisma -henkilöauto olivat ajaneet Nurmeksen taajamassa olevaa Kyrönrannankatua pitkin peräkkäin.

Poliisi pyytää ihmisiltä havaintoja sinisen Mitsubishi Carisma -henkilöauton liikkeistä Nurmeksesta keskiviikon 12.8.2020 ajalta. Nissan 350Z on tapahtumassa palanut henkilöauto. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lue myös: Tornion räjähdyksestä otettu neljä henkilöä kiinni – ”Pienen punaisen auton liikkeistä kaivataan tietoa”

Kommentoi Facebookissa