Poliisi epäilee täysperävaunurekan ajaneen punaisia päin – rekka jatkoi matkaansa kolarin jälkeen pysähtymättä

Silminnäkijöiden kertoman mukaan rekka oli kaksiosainen ja vaalea väritykseltään. (Kuvituskuva Fotolia)

Poliisi pyytää havaintoja rekan ja henkilöauton kolarista Mikkelissä.

LIIKENNETURVALLISUUS Poliisi epäilee täysperävaunurekan kuljettajan jättäneen punaisen liikennevalon noudattamatta, törmäten risteykseen risteävältä tieltä saapuneeseen henkilöautoon. Törmäyksen jälkeen rekka oli jatkanut matkaansa pysähtymättä.

Keskiviikkona 22.12.2021 klo 18.15 aikaan Mikkelissä Uusi Ristiinantien ja Kaituentien valo-ohjatussa risteyksessä tapahtui henkilöauton ja täysperävaunurekan törmäys. Silminnäkijöiden kertoman mukaan risteykseen Mikkelin suunnasta saapunut rekka ajoi risteyksessä päin punaista liikennevaloa ja törmäsi risteyksessä jo olleeseen henkilöautoon.

Rekka ei pysähtynyt törmäyksen jälkeen, vaan jatkoi matkaansa Lappeenrannan suuntaan. Henkilöauto vaurioitui törmäyksessä pahoin, mutta henkilövahinkoja ei aiheutunut.

Silminnäkijöiden kertoman mukaan kyseinen rekka oli kaksiosainen ”konttimainen” rekka ja vaalea väritykseltään. Ajoneuvon perässä on mahdollisesti ollut VAK-merkki eli merkki vaarallisten aineiden kuljetuksesta. Rekka on oletettavasti myös vaurioitunut keulastaan törmäyksestä. Muita tuntomerkkejä ajoneuvosta ei ole saatu.

Onnettomuuteen tai siihen osallisena olleeseen rekkaan liittyvistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 455 ma-pe klo 08-16.15.

Lue myös: Rekasta roikkuneet metallitolpat lävistivät vastaantulevan koulutaksin – taksi ajautui ojaan

Kommentoi Facebookissa