Poliisi etsii edelleen Naantalissa kadonnutta 17-vuotiasta – nuorukaisen reppu on löytynyt maastosta

Otso Setälällä on ollut yllään farkut, tummansininen untuvatakki, harmaa pipo, mustat lenkkarit sekä harmaat sormikkaat.

Otso Setälällä on ollut yllään farkut, tummansininen untuvatakki, harmaa pipo, mustat lenkkarit sekä harmaat sormikkaat. (Kuva Poliisi ja AOP)

Otso Setälä on poistunut kotoaan perjantaina noin klo 12.30 aikaan.

KADONNUT Naantalissa kadonnut 17-vuotias Otso Setälä on edelleen kateissa ja poliisi kaipaa vihjeitä nuorukaisesta ja hänen liikkeistään perjantailta 8.1. klo 12.30 jälkeiseltä ajalta.

Otso Setälä on nähty viimeksi, kun hän on poistunut kotoaan Naantalin Mannerheimintieltä, eikä ole mennyt kouluun. Setälällä on ollut yllään farkut, tummansininen untuvatakki, harmaa pipo, mustat lenkkarit sekä harmaat sormikkaat.

Jossain vaiheessa ennen katoamista hänellä on ollut mukanaan myös sininen reppu, jossa on ruskeat kanttaukset. Setälän reppu on löytynyt maastosta Naantalin Maijamäestä, Tuuratien läheisyydestä.

Poliisi pyytää Naantalin keskustan alueella ja sen lähialueilla asuvia tarkastamaan omat pihansa ja rakennuksensa.

Mukana etsinnöissä on ollut myös rajavartiolaitos omalla kalustollaan sekä useita kymmeniä vapaaehtoiseen pelastuspalvelurinkiin kuuluvia kansalaisia. Poliisi kiittää etsintään osallistuneita yhteistyökumppaneita sekä kansalaisia, jotka ovat vihjeitä Otson liikkeistä poliisille jo ilmoittaneet.

Vihjeet voi soittaa poliisin numeroon 029 5447088.

Lue myös: Turussa kadonnut Iines on löytynyt hengissä – poliisi epäilee nuoren naisen joutuneen rikoksen kohteeksi

Kommentoi Facebookissa