Poliisi etsii naisen pahoinpitelijää – tunnistatko kuvassa olevan epäillyn henkilön?

Nainen oli lähtenyt epäillyn tekijän perään ja kuvannut tilanteesta samalla videota.

Nainen oli lähtenyt epäillyn tekijän perään ja kuvannut tilanteesta samalla videota. (Kuva Poliisi)

Mies oli heittänyt kivellä auton tuulilasin rikki ja potkaissut naista niin, että naisen käsivarsi oli murtunut.

PAHOINPITELY Helsingin poliisi etsii lähes vuosi sitten 4.8.2018 Etu-Töölössä Helsingissä tapahtuneen pahoinpitelyn epäiltyä tekijää. Poliisi on poikkeuksellisesti julkaissut epäillystä miehestä uhrin ottamia kuvia, sillä tekijää ei muilla toimenpiteillä ole onnistuttu tunnistamaan eikä tavoittamaan. Poliisi epäilee miehen syyllistyneen pahoinpitelyyn ja vahingontekoon.

Tapahtumasarja alkoi, kun alle 30-vuotias nainen oli ajanut autollaan Väinämöisenkatua kohti pohjoista Etu-Töölössä. Väinämöisenkadun ja Arkadiankadun risteyksessä nainen oli kertomansa mukaan pysähtynyt autollaan suojatien eteen ja antanut tuntemattomalle miehelle tietä.

Epäilty on noin 180 cm pitkä mies, jolla oli tekohetkellä kiharat, vaaleat, olkapäille ulottuvat hiukset.
Epäilty on noin 180 cm pitkä mies, jolla oli tekohetkellä kiharat, vaaleat, olkapäille ulottuvat hiukset. (Kuva Poliisi)

Poliisin esitutkinnan mukaan mies oli yllättäen ottanut maasta kiven ja heittänyt sen naisen ajaman auton tuulilasiin niin, että tuulilasi oli mennyt rikki.

– Nainen oli lähtenyt epäillyn tekijän perään ja kuvannut tilanteesta samalla videota. Mies oli muutaman korttelin päässä kääntynyt, juossut naista kohti ja potkaissut naista niin, että naisen käsivarsi oli murtunut, hän oli kaatunut ja saanut jalkoihinsa nirhaumia, kertoo rikoskomisario Pekka Korhonen Helsingin poliisilaitokselta.

Uhri vietiin ambulanssilla Töölön sairaalaan. Nainen vaatii rangaistusta tekijälle, jota ei ole tavoitettu. Silminnäkijän mukaan epäilty on noin 180 cm pitkä mies, jolla oli tekohetkellä kiharat, vaaleat, olkapäille ulottuvat hiukset ja musta t-paita.

Lue myös: Valkoisiin pukeutunutta naista etsitään – poliisi kaipaa yökerhossa tapahtuneen pahoinpitelyn todistajaksi

Kommentoi Facebookissa