Poliisi etsii tulipaloon liittyen kahta kymmenvuotiasta lasta – tarkat tuntomerkit selvillä

Poliisi pyytää tapahtumasta jotakin tietäviä tai tuntomerkkien perusteella lapset tunnistaneita ottamaan yhteyttä.

Poliisi pyytää tapahtumasta jotakin tietäviä tai tuntomerkkien perusteella lapset tunnistaneita ottamaan yhteyttä. (Kuva AOP)

Tulipalo olisi levitessään saattanut aiheuttaa mittavat vahingot lähialueen rakennuksille sekä ihmisille.

TUHOTYÖ Turussa Kaskenkatu 3 -osoitteen pihalla syttyi tulipalo 25.4.2019 noin kello 14.30. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus ja asiaa tutkitaan tällä hetkellä nimikkeellä tuhotyö.

Paikalla olleet henkilöt havaitsivat tulipalon ja nopean alkusammutuksen vuoksi palosta aiheutuneet vahingot jäivät kohtalaisen lieviksi. Tulipalo olisi levitessään saattanut aiheuttaa mittavat vahingot lähialueen rakennuksille sekä ihmisille.

Tapahtumapaikan lähellä olevien valvontatallenteiden avulla on pystytty selvittämään palopaikalla olleen luvattomasti sen syttymisaikaan kaksi noin 10-vuotiasta lasta reput selässään. Lasten vaatetus tapahtuma-aikaan on poliisilla selvillä.

Ensimmäisellä lapsella oli valkoinen lierihattu päässä sekä takki, jonka yläosa oli sininen ja alaosa musta tai tumma. Lapsella oli farkut jalassa ja mukana sininen reppu, jossa isolla kirjaimet WA. Jalassa oli mustat Nike-merkkiset kengät, joissa valkoinen pohja.

Toisella lapsella oli päässä musta-harmaa maastokuvioinen tuubihuivi, musta hupullinen paita, jonka päällä harmaa liivi sekä sininen Haglöfs-merkkinen reppu, jossa roikkuu heijastin punaisen narun päässä. Kädessään hänellä oli tummat sormikkaat, jalassa tummat tai siniset housut sekä mustat tai tummat kengät, joissa valkoinen pohja,

Poliisi pyytää tapahtumasta jotakin tietäviä tai tuntomerkkien perusteella lapset tunnistaneita ottamaan yhteyttä osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 411 7655.

Lue myös: Nuoriso heitteli nuotioihin aerosolipulloja – poliisi varoittaa räjähtämisvaarasta

Kommentoi Facebookissa