Poliisi kertoo lisätietoja ampumistapauksesta – teollisuusalueella ammuttiin useita laukauksia

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja jatkaa osallisten kuulusteluja. (Kuvituskuva Poliisi)

Poliisi tutkii Tuusulan Kellokoskella tapahtunutta välikohtausta.

MURHAN YRITYS Poliisille tuli sunnuntaina 23.10.2022 noin kello kahdeksalta aamulla ilmoitus, jonka mukaan Tuusulassa Kellokoskella Rajalinnan teollisuusalueella ammuttiin useita laukauksia. Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti tapahtuneesta Twitter-kanavallaan.

Poliisi sai ilmoituksia tapahtuneesta sekä paikalla olijoilta että ulkopuolisilta henkilöiltä, jotka olivat kuulleet alueella laukauksien ääniä. Ilmoitusten mukaan alueella sijaitsevan rakennuksen sisällä sekä sen pihalla oli ammuttu useita laukauksia.

Poliisi sai tilanteen hallintaan noin puoli yhdeksältä aamulla. Tapahtuma-alue eristettiin poliisin tutkinnan turvaamiseksi. Koska tapahtumien kulku oli epäselvä, poliisi otti kaikki paikalla olijat kiinni. Poliisi otti paikalta kiinni kymmenen henkilöä, joiden osallisuutta tapahtumiin selvitetään. Kaikki kiinniotetut ovat täysi-ikäisiä. Poliisi on suorittanut sunnuntain aikana alueella teknistä tutkintaa.

Alustavien tietojen mukaan loukkaantuneita oli useita, mutta tapausta selvittäessä poliisille selvisi, että vain yksi henkilö loukkaantui tapahtumien johdosta. Loukkaantunut ei saanut vammoja ampuma-aseesta, eivätkä hänen vammansa ole vakavia. Loukkaantunut sai sairaalassa hoitoa. Hän on päässyt pois sairaalasta ja on myös kiinniotettuna.

Tapausta tutkitaan muun muassa murhan yrityksenä. Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja jatkaa osallisten kuulusteluja.

Lue myös: Kortiton huumekuski pysäytettiin – autosta löytyi luvaton haulikko ja patruunoita

Kommentoi Facebookissa