Poliisi otti kiinni veitsellä uhkailleen 18-vuotiaan miehen – apuna käytettiin poliisikoiraa

Nuori mies vastusti kiinniottoa ja poliisi käytti tilanteessa poliisikoiraa.

Nuori mies vastusti kiinniottoa ja poliisi käytti tilanteessa poliisikoiraa. (Kuvituskuva Fotolia)

Tapon yritys on kohdistunut kahteen rikoksesta epäillyn lähipiiriin kuuluvaan henkilöön.

TAPON YRITYS Hätäkeskukseen ilmoitettiin perjantaina klo 19.30, että Kuopiossa Petosella nuori mies on uhannut tappaa ihmisiä ja juoksee veitsi kädessä kyseisten henkilöiden perässä kaduilla ja kevyenliikenteen väylillä. Tapahtumasta tuli useita ilmoituksia, sillä paikalla oli kyseiseen aikaan liikkeellä runsaasti sivullisia ihmisiä.

Tapahtumapaikalle lähetettiin useita poliisipartioita, jotka havaitsivat pian saavuttuaan veitsen kanssa liikkuneen 18-vuotiaan miehen. Tapon yrityksenä tutkittava teko on kohdistunut kahteen rikoksesta epäillyn lähipiiriin kuuluvaan henkilöön, eikä tässä vaiheessa ole viitteitä siitä, että mies olisi uhannut sivullisia.

Poliisi otti miehen kiinni Pelastusopiston läheisyydestä. Nuori mies vastusti kiinniottoa ja poliisi käytti tilanteessa poliisikoiraa. Mies ei ehtinyt vahingoittaa uhkailun kohteena olleita henkilöjä tai poliiseja. Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja on yhteydessä asiasta hätäilmoituksen tehneisiin henkilöihin.

Lue myös: Erimielisyydet koulun pihalla kärjistyivät alaikäisen puukotukseen – apuun soitettu kaveri saapui isänsä kanssa

Kommentoi Facebookissa