Erimielisyydet koulun pihalla kärjistyivät alaikäisen puukotukseen – apuun soitettu kaveri saapui isänsä kanssa

Poliisi on tehnyt asiassa yhteistyötä lastensuojeluviranomaisten kanssa.

Poliisi on tehnyt asiassa yhteistyötä lastensuojeluviranomaisten kanssa. (Kuva AOP)

Poliisi on julkistanut lisätietoja Billnäsin koulun pihalla sattuneesta puukotuksesta.

PUUKOTUS Raaseporissa puukotettiin 17-vuotiasta poikaa 30.6.2020 Billnäsin koulun pihalla. Poliisi on eilen ja tänään kuulustellut asianosaisia sekä paikalla olleita todistajia.

Tapahtumien kulku on saanut alkunsa, kun paikalle on kerääntynyt nuoria. Pihalla on selvitetty erimielisyyksiä ja yksi nuori on puhelimen välityksellä pyytänyt apua kaveriltaan. Kyseinen kaveri, eli pidätettynä ollut alle 18-vuotias poika, saapui paikalle 1960-luvulla syntyneen isänsä kanssa.

Juttuvinkki: Kaksi alaikäistä poikaa yritti tappaa kolmannen teräaseella – ”Asianomistaja on saanut vakavat vammat”

Samassa autossa oli myös muita henkilöitä, joita ei epäillä osallisuudesta tapahtumiin. Tilanne eskaloitui käsirysyksi, jonka yhteydessä alle 18-vuotias poika löi 17-vuotiasta asianomistajaa olkapään alueelle. Asianomistaja on jo kotiutunut sairaalasta.

Pidätettyinä olleet henkilöt on vapautettu. Asiassa on tehty yhteistyötä lastensuojeluviranomaisten kanssa. Esitutkinta jatkuu kuulusteluilla ja todistusaineiston keräämisellä. Esitutkinta valmistunee kesän jälkeen, jolloin asia tullaan siirtämään syyteharkintaan Länsi-Uudenmaan syyttäjänvirastoon.

Lue myös: Koulun pihalla puukotettiin 17-vuotiasta poikaa – paikalla on yöllä ollut useita nuoria

Kommentoi Facebookissa