Poliisi pidätti apteekkiin murtautuneita – osa kiinniotetuista alle 18-vuotiaita

Poliisi pyytää havaintoja murrosta apteekkiin Joensuun Enossa.

Poliisi pyytää havaintoja murrosta apteekkiin Joensuun Enossa. (Kuva AOP)

Apteekista oli anastettu huomattava määrä huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä.

APTEEKKIMURTO Itä-Suomen poliisi sai lauantaina 27.6.2020 klo 03.55 ilmoituksen, jonka mukaan Joensuussa Enon taajamassa osoitteessa Niskantie 19 sijaitsevaan apteekkiin oli murtauduttu.

Poliisin suorittamassa tapahtumapaikkatutkinnassa ilmeni, että apteekin julkisivuikkuna oli rikottu ja rikotun ikkunan kautta oli päästy sisälle apteekin tiloihin. Tekijät olivat poistuneet paikalta ennen poliisin paikalle tuloa.

Apteekista oli anastettu huomattava määrä huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä. Asiaa tutkitaan varkautena ja törkeänä huumausainerikoksena.

Juttuvinkki: Poliisikoira vainusi kaljavarkaan ja apteekkimurtautujat – ohjasi poliisipartion epäiltyjen luo

Poliisi on ottanut viikonlopun aikana kiinni neljä nuorta miestä rikokseen liittyen. Edelleen pidätettynä on kolme nuorta, osa kiinniotetuista on ollut alle 18-vuotiaita.

Kiinniotot on tehty Joensuun kaupungin alueella. Poliisi pyytää kansalaisilta havaintoja ja vihjeitä tapahtumaan liittyen. Erityisesti kiinnostavat havainnot Enon taajamassa lauantaina aamuyön ajalta.

Lisäksi poliisi pyytää yhteydenottoa tahoilta, joilla on valvontakameroita tapahtumapaikalta tai sen lähistöltä Enon taajamasta. Havainnot ja vihjeet Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lue myös: Kuorma-autolla ajettiin apteekin seinää päin – saalis jäi pieneksi, vahingot nousivat suureksi

Kommentoi Facebookissa