Poliisi selvitti elintarvikkeissa olleiden neulojen tapauksen – pidätetty mies myönsi teot

Mies ei osannut kertoa poliisille muuta selitystä teoilleen kuin jonkinlaisen jännityksen hakemisen.

Mies ei osannut kertoa poliisille muuta selitystä teoilleen kuin jonkinlaisen jännityksen hakemisen. (Kuva AOP)

Mies kertoi nähneensä uutisen Australiassa mansikoihin piilotetuista neuloista.

OMPELUKONENEULAT Poliisi on selvittänyt Merikarvian K-Marketin ja S-Marketin elintarvikkeisiin laitettujen ompelukoneneulojen tapauksen. Poliisin kiinniottama ja myöhemmin pidätetty 1950-luvulla syntynyt mieshenkilö on myöntänyt teot. Häntä epäillään kolmesta pahoinpitelyn yrityksestä, varkaudesta ja näpistyksestä.

Varkaus liittyy S-Marketista anastettuihin ompelukoneneuloihin. Epäilty mies oli laittanut näitä anastettuja neuloja myöhemmin kolme kappaletta elintarvikkeisiin. Tekoa ei voi näin ollen pitää vähäisenä ja sen vuoksi se täyttää varkauden tunnusmerkistön.

Mies on kuulustelussa kertonut hävittäneensä loput neulat, eikä poliisi niitä myöskään kotietsinnällä aiemmin löytänyt. Näpistys, mistä miestä epäillään, liittyy K-Marketista anastettuun leikkelemakkaraan.

Mies ei osannut kertoa muuta selitystä teoilleen kuin jonkinlaisen jännityksen hakemisen. Mies kertoi myös nähneensä uutisen Australiassa mansikoihin piilotetuista neuloista.

Poliisi on tänään vapauttanut miehen. Esitutkintaa jatketaan vielä asianomistajien kuulemisella ja tutkinnan valmistuttua esitutkintapöytäkirja toimitetaan syyttäjälle syyteharkintaa varten.

Lue myös: Tämä on Suomen pahin elintarvikeskandaali – kissoista tehtiin margariinia!

Kommentoi Facebookissa