Poliisi suoritti tehostettua huumausainevalvontaa Provinssissa – tuloksena yli 90 huumerikosta

Lisäksi valvonnan tuloksena saatiin haltuun teräaseita, paljastettiin alkoholinvälitystä alaikäisille ja tavattiin etsintäkuulutettuja henkilöitä.

Lisäksi valvonnan tuloksena saatiin haltuun teräaseita, paljastettiin alkoholinvälitystä alaikäisille ja tavattiin etsintäkuulutettuja henkilöitä. (Kuva Sisäministeriö)

Suurin yksittäinen takavarikko oli noin 15 grammaa kokaiinia.

HUUMAUSAINEET Poliisi suoritti viime viikonvaihteessa järjestetyssä Provinssissa Seinäjoella tehostettua huumausainevalvontaa. Valvonnan tuloksena paljastui yli 90 huumerikosta. Kymmenessä tapauksessa tekijänä oli alaikäinen eli alle 18-vuotias nuori.

Suurin osa rikoksista oli huumausaineen käyttörikoksia mutta lisäksi paljastui myös huumausainerikoksia eli huumausaineen myyntiä tai levitystä.

Poliisin takavarikkoon jäi amfetamiinia, metamfetamiinia, marihuanaa, hasista, kokaiinia, LSD-lappuja, ekstaasia, lääkkeitä, Psilocybe-sieniä ja MDMA:ta. Suurin yksittäinen takavarikko oli noin 15 grammaa kokaiinia. Kyseisessä tapauksessa epäillään myös huumausaineen myyntiä.

Lisäksi valvonnan tuloksena saatiin haltuun teräaseita, paljastettiin alkoholinvälitystä alaikäisille ja tavattiin etsintäkuulutettuja henkilöitä. Yhden rikosepäilyn johdosta suoritetussa kotietsinnässä löytyi myös luvaton käsiase.

Lue myös: Tulli ja poliisi sulkivat Sipulikanavan – sivuston verkkotorilla välitettiin suuria määriä huumausaineita

Kommentoi Facebookissa