Poliisi tutkii ampumavälikohtausta – taustalla usean henkilön välinen tappelu

Poliisin esitutkinnassa selvitetään tarkempaa tapahtumienkulkua sekä tekoon liittyviä motiiveja.

Poliisin esitutkinnassa selvitetään tarkempaa tapahtumienkulkua sekä tekoon liittyviä motiiveja. (Kuva Intermin)

Etsintätoimenpiteiden seurauksena poliisi tavoitti seurueen, josta otettiin kiinni mieshenkilö.

AMPUMAVÄLIKOHTAUS Hätäkeskus antoi poliisille 13.4.2019 alkuillasta tehtävän mahdollisista ampuma-aseen laukauksista Vantaalla Martinlaakson asemalla.

Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että Martinlaakson asemalla oli ollut käynnissä jonkinlainen usean henkilön välinen tappelu tai häiriötilanne, jonka yhteydessä oli myös ammuttu useampia laukauksia.

– Tämän hetkisten tietojen perusteella tapauksen johdosta ei ole tiedossa henkilövahinkoja ja asian tarkempi selvittely on käynnissä esitutkinnassa. Epäillyt rikokset ovat tässä vaiheessa ampuma-aserikos ja vaaran aiheuttaminen. Esitutkinnassa selvitetään tarkempaa tapahtumienkulkua sekä tekoon liittyviä motiiveja ja teossa käytettyä ampuma-asetta, kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen yleisjohtaja komisario Mikko Kiiski.

Ensitietojen perusteella tapahtumaan liittyy useampia henkilöitä, jotka olivat poistuneet tapahtumapaikalta ennen poliisin paikalle saapumista. Etsintätoimenpiteiden seurauksena poliisi tavoitti seurueen, josta otettiin kiinni vuonna 1993 syntynyt mieshenkilö, jonka epäillään liittyvän ampumiseen.

Lue myös: Pahoinpitely sekä murhayritys pampulla ja ampumalla – ”Järjestäytyneen rikollisuuden välienselvittelyä”

Kommentoi Facebookissa