Poliisiauto vaurioitui ja yksi poliisi loukkaantui lievästi – ampujaksi epäilty otettiin kiinni mittavassa operaatiossa

Pakenevalla henkilöllä oli hallussaan ampuma-ase. (Kuvituskuva Poliisi)

Kaiken kaikkiaan poliisi otti kiinni useita henkilöitä Nakkilan tapahtumiin liittyen.

AMPUMISTAPAUS Poliisi sai sunnuntaiaamuna tiedon Nakkilassa tapahtuneesta väkivaltatilanteesta, jossa oli mahdollisesti käytetty ampuma-asetta. Tämänhetkisten tietojen mukaan kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.

Aamun tapahtumat käynnistivät mittavan poliisioperaation Porissa. Lounais-Suomen poliisi myös kehotti sivullisia pysymään poissa poliisin eristämältä alueelta. Operaatio liittyi ampumisesta epäillyn henkilön kiinniottoon.

Pakenevalla henkilöllä oli hallussaan ampuma-ase. Myöhemmin poliisi tavoitti henkilön Porin keskustan läheisyydestä.

– Kaiken kaikkiaan poliisi otti sunnuntaina kiinni useita henkilöitä Nakkilan tapahtumiin liittyen. Kiinniottojen yhteydessä yksi poliisi loukkaantui lievästi ja yksi poliisiauto vaurioitui, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jarmo Katila.

Tällä hetkellä tapausta tutkitaan ampuma-aserikoksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena ja vaaran aiheuttamisena.

– Kokonaisuudessa on useita epäiltyjä, ja poliisi jatkaa nyt tapahtumien kulun ja osallisten roolien selvittämistä. Rikosnimikkeet saattavat muuttua esitutkinnan edetessä, Katila muistuttaa.

Lue myös: Huumekauppa kärjistyi henkirikokseksi – poliisi otti epäillyn tekijän nopeasti kiinni

Kommentoi Facebookissa