Presidenttipari vierailee Itävallassa – ohjelmassa Wienin filharmonikkojen perinteinen uudenvuoden konsertti

Edellisen kerran presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ovat vierailleet Itävallassa vuonna 2016.

Edellisen kerran presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ovat vierailleet Itävallassa vuonna 2016. (Kuva Tasavallan presidentin kanslia)

Presidentti Niinistö ja liittopresidentti Van der Bellen keskustelevat myös ajankohtaisista asioista.

UUSI VUOSI Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio vierailevat Itävallassa tiistaina 1. tammikuuta 2019.

Presidenttipari osallistuu Itävallan liittopresidentti Alexander Van der Bellenin ja rouva Doris Schmidauerin kutsumana Wienin filharmonikkojen perinteiseen uudenvuoden konserttiin Musikverein-konserttitalossa Wienissä.

Vierailun aikana presidentti Niinistö ja liittopresidentti Van der Bellen keskustelevat myös ajankohtaisista kahdenvälisistä ja kansainvälisistä asioista. Presidentit tapasivat viimeksi syyskuussa 2018 Riiassa järjestetyssä Euroopan presidenttien Arraiolos-kokouksessa.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on mukana Itävallan liittopresidentti Alexander Van der Bellenin aloitteessa, jossa vaaditaan kunnianhimoisempia toimia ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Aloitteessa on mukana kuudentoista eurooppalaisen maan valtion- tai hallituksenpäät.

Edellisen kerran presidentti Niinistö ja rouva Haukio ovat vierailleet Itävallassa vuonna 2016.

  • Lähde Tasavallan presidentin kanslia

Lue myös: Presidentti Niinistö mukana aloitteessa ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi – tarvitaan lisää toimia

Kommentoi Facebookissa