”Pukki Party” yhä tauolla Englannissa – neljä peliä maaleitta

Teemu Pukki on Valioliigan ensimmäinen suomalaismaalintekijä 11 vuoteen

Teemu Pukki oli ensimmäinen Valioliigan suomalaismaalintekijä 11 vuoteen. (Kuva AOP)

Teemu Pukki jäi maaleitta neljännessä perättäisessä ottelussa Valioliigassa.

JALKAPALLO Teemu Pukki teki tiistaina Turussa Suomen paidassa kaksi maalia Armenian verkkoon Huuhkajien voitettua 3-0 ja noustua erittäin lähelle EM-kisapaikkaa. Seurajoukkueessaan Norwich Cityssa Pukki on maalirikkaan alun jälkeen tarponut kuitenkin maaleitta.

Lauantaina Norwich kohtasi vieraskentällä Bournemouthin ja jäi maalittomaan tasapeliin. Pukilla oli ottelussa useita paikkoja, mutta sihti ei ollut riittävällä tasolla.

Pukki on pelannut nyt neljä perättäistä ottelua Valioliigassa maaleitta. Kauden viidessä ensimmäisessä ottelussa hän teki kuusi maalia. Valioliigan maalipörssissä Pukki on yhä neljäntenä.

Saksan Bundesliigassa Huuhkaja-maalivahdilla Lukas Hradeckylla oli perjantaina ikävä ilta. Hänen seuransa Bayer Leverkusen pelasi kehnosti Hradeckyn ex-seuraa Eintracht Frankfurtia vastaan vieraissa häviten 0-3. Hradeckyn piikkiin tappio ei mennyt.

Hradeckyn seurakaveri Joel Pohjanpalo istui täydet minuutit vaihtopenkillä. Pohjanpalo esiintyi vahvasti Suomen paidassa EM-karsintapeleissä Bosnia-Hertsegovinaa ja Armeniaa vastaan, mutta näytöt eivät näköjään vielä riitä Leverkusenin valmentajalle Peter Boszille.

Fredrik Jensen teki Huuhkajille Armenia-ottelussa komean maalin, mutta sai aloittaa Bundesliigassa lauantaina penkillä, kun hänen seuransa Augsburg sai vieraakseen Bayern Münchenin. Augsburg taisteli mahtiseura Bayernia vastaan komeasti tasapelin. Jensenkin pääsi kentälle 63. minuutilla.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Huuhkajat tarjoamassa kuuman EM-kesän – Palloliitto tienaamassa miljoonia

Kommentoi Facebookissa