Rattijuoppo halusi ajaa traktoreilla – matkan varrelle jäi tielana ja katkennut liikennemerkki

Seulonta-alkometrin tulos oli 0,87 mg/l, lisäksi miehelle tehty huumepikatesti oli positiivinen. (Kuvituskuva Fotolia)

Poliisipartio löysi traktorin anastuspaikan ja reitin, jota pitkin mies oli ajellut.

RATTIJUOPUMUS Hämeen poliisi kertoo, kuinka hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän hieman ennen kello yhtä torstain vastaisena yönä Lahden Saksalaan. Ilmoituksen mukaan Vanhanradankadulla seilaavasta traktorista. Partio tapasi kyseisen traktorin omakotitalon pihasta ja sen ohjaamossa oli mies.

Partio puhallutti kuljettajana toimineen 1980-luvulla syntyneen miehen seulonta-alkometrillä, jonka tulos oli 0,87 mg/l. Lisäksi miehelle tehty huumepikatesti oli positiivinen.

Mies kertoi poliisipartiolle ottaneensa traktorin käyttöön Jokimaalta. Partio löysi traktorin anastuspaikan ja reitin, jota pitkin mies oli ajellut. Mies oli kolhinut anastuspaikalla muuta omaisuutta ja ajoreitille oli jäänyt tielana. Traktorilla oli törmätty myös liikennemerkkiin, joka oli katkennut. Miehen epäillään yrittäneen ottaa käyttöön toistakin traktoria.

Kuljettaja otetiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, huumausaineen käyttörikokseen sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen ja sen yritykseen.

Lue myös: Rattijuoppo ajoi pakettiautolla nokkakolarin – vastaan tullut naiskuljettaja menehtyi

Kommentoi Facebookissa