Rattijuoppo törmäsi rekan perävaunuun, valotolppaan ja kiveen – kyydissä ollut koira karkasi ja jäi auton töytäisemäksi

Poliisi sai ilmoituksen moottoritien levähdysalueella tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta. (Kuvituskuva Fotolia)

Kuljettaja puhalsi rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat ja lisäksi huumepikatesti oli positiivinen.

LIIKENNETURVALLISUUS Hämeen poliisi sai keskiviikkona iltapäivällä ilmoituksen Hattulassa moottoritiellä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta. Paikalla selvisi, että henkilöauto oli törmännyt kovalla vauhdilla Kappakallion levähdysalueelle pysäköidyn ajoneuvoyhdistelmän perävaunuun.

Törmäyksen jälkeen auto oli jatkanut matkaa törmäten vielä valotolppaan sekä kiveen ja päätyen lopulta katolleen. Autoa kuljettanut keski-ikäinen mies kuljetettiin tapahtumapaikalta sairaalaan tarkastettavaksi. Auton kyydissä oli kaksi koiraa, joista toinen pääsi onnettomuuden seurauksena karkuun ja jäi auton töytäisemäksi moottoritiellä. Molemmat koirat toimitettiin eläinsairaalaan hoidettavaksi.

Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat ja lisäksi hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena sekä huumausaineen käyttörikoksena.

Lue myös: Humalainen kuljettaja suistui autoineen tieltä – poliisi löysi irtisahattuja katalysaattoreita, tunkin ja puukkosahan

Kommentoi Facebookissa