Rattiraivo sai vallan – kiilaaja kuristi ja uhkasi lyödä tapahtuneesta kyselijää

Asiaa tutkitaan pahoinpitelyn lisäksi laittomana uhkauksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Asiaa tutkitaan pahoinpitelyn lisäksi laittomana uhkauksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena. (Kuva AOP)

Pahoinpitelystä epäillyn kuljettajan henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

PAHOINPITELY Tiistaina klo 15.30 Aspitiellä Joensuun Raatekankaalla oli autoilija käynyt toisen autoilijan kimppuun ja muun muassa kuristanut kaulalta.

Tapahtunutta oli edeltänyt tilanne, jossa Raatekankaantietä pitkin ajanut autoilija oli ollut kääntymässä vasemmanpuoleiselle kaistalle, kun hänen takanaan ajanut autoilija oli voimakkaasti kiihdyttäen kiilannut hänen eteensä. Edellä ajanut autoilija oli joutunut tekemään nopean väistöliikkeen välttääkseen törmäyksen.

Edellä ajaneen henkilöauton kuljettaja oli seurannut ohittanutta henkilöautoa Aspitiellä sijaitsevan hallin pihalle ja kysynyt kuljettajalta tapahtuneesta. Kuljettaja oli hermostunut asiasta ja painanut kysyjää useita kertoja auton ovella, kuristanut kaulalta sekä pitänyt toista kättään nyrkissä lyöntiasennossa.

Poliisi ei tavoittanut pahoinpitelystä epäiltyä kuljettajaa, mutta hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa. Molemmat tapahtumaan osalliset ovat paikkakuntalaisia miehiä. Asiaa tutkitaan pahoinpitelyn lisäksi laittomana uhkauksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lue myös: Taksinkuljettajat tappelivat asiakkaasta – toinen löi vatsaan, toinen törmäsi tahallaan autollaan

Kommentoi Facebookissa