Rengas puhkesi kohtalokkaasti – kuorma-auto ajautui väärälle kaistalle ja törmäsi henkilöauton keulaan

Henkilöauton kuljettaja menehtyi onnettomuudessa, ja kuorma-auton kuljettaja loukkaantui.

Henkilöauton kuljettaja menehtyi onnettomuudessa, ja kuorma-auton kuljettaja loukkaantui. (Kuvituskuva Fotolia)

Tutkintanimikkeet tässä vaiheessa ovat liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kuolemantuottamus.

LIIKENNETURVALLISUUS Yksi ihminen menehtyi 4.11. aamulla kello 6.30 tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa Lohjalla. Onnettomuuspaikka oli tiellä 25 Tynninharjun kohdalla. Osallisina onnettomuudessa olivat kuorma-auto ja henkilöauto.

Alustavien tietojen mukaan tilanne sai alkunsa siitä, kun kuorma-autosta puhkesi rengas. Tämän seurauksena kuorma-auto ajautui vastaantulijoiden kaistalle ja törmäsi vastaan tulleen henkilöauton keulaan. Henkilöauton kuljettaja menehtyi onnettomuudessa, ja kuorma-auton kuljettaja loukkaantui. Autoissa ei ollut matkustajia kyydissä. Tiellä on 80 km/h nopeusrajoitus.

Tapausta tutkitaan Länsi-Uudenmaan poliisin vaativassa liikennerikostutkinnassa. Myös tutkijalautakunta selvittää asiaa. Tutkinnanjohtaja komisario Hannu Kontola kertoo tapauksen esitutkinnan olevan alussa. Tutkintanimikkeet tässä vaiheessa ovat liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kuolemantuottamus.

Tutkinnassa pyritään selvittämään kaikki asiaan vaikuttaneet seikat, kuten ajonopeudet, autojen tekninen kunto sekä ajo- ja lepoajat. Päihteillä ei toistaiseksi epäillä olevan osuutta asiaan.

Lue myös: Poliisi sai yöllä ilmoituksen epävarmasta pyöräilijästä – mies menehtyi törmäyksessä saamiinsa vammoihin

Kommentoi Facebookissa