SaiPan surkeus tuli selväksi – kahdeksan maalin tappio kertoo karua kieltä

SaiPa on Lappeenrannan ylpeys (Kuva: Liiga)

Tappara voitti SaiPan 8-0. Pelicans otti jo kuudennen perättäisen voittonsa kaadettuaan sarjakärki Lukon 5-3.

JÄÄKIEKKO SaiPa on ollut lähes koko kauden SM-liigan jumbo. Tapparaa vastaan sillä ei ollut tiistaina mitään jakoja. Tappara voitti maalein 8-0.

– Onnittelut Tapparalle. Tappara on ihan huippuryhmä ihan Euroopankin mittapuulla, SaiPan päävalmentaja Ville Hämäläinen sanoi.

– Kyllä tänään jaot oli sellaiset, että kaiken rehellisyyden nimissä jäimme aika pahasti alakynteen. Pelistä ei hirveästi varmaan mitään analysoitavaa ole. Sen varmaan kaikki näki, millaista se oli, Hämäläinen jatkoi.

Hämäläinen ja SaiPa ottivat Tampereen reissun ihan opin kannalta.

– Yksi asia mistä puhuttiin tuossa oli se, että saimme älyttömän hyvän oppitunnin mailapaineesta ja vahvasta mailasta. Kollegalla on katsomonkin puolella pelaajia eli kyllä on ihan huippuryhmä. Selkeä ero niissä asioissa ja olimme vastaantulijoita. Siinä se, Hämäläinen sanoi.

Hämäläiseltä yritettiin tämän jälkeen kaivaa ihan tikulla positiivisia asioita ja löytyihän niitä. Aloitustilastossa SaiPa oli vahva ja alivoimakin toimi ajoittain.

– Vaikea niitä on tässä puida, mutta pari jäähyä saatiin tapettua. Se oli ihan positiivista.

Ja aloitustilastossa olitte edellä?

– No, niin. Se oli hyvä sitten, Hämäläinen sanoi hieman huvittuneena.

Tiistain toisessa ottelussa Pelicans otti ison päänahan. Se kaatoi Lukon Lahdessa maalein 5-3.

Pelicans on voittanut nyt jo kuusi ottelua putkeen ja on neljäntenä SM-liigassa. Lukko johtaa edelleen sarjaa ja on matkalla runkosarjan voittajaksi, vaikka sen neljän ottelun voittoputki tulikin nyt päätökseen.

Teksti Ville Hirvonen

Lue myös: Ykkösvaraus Juuso Välimäki vaihtoi seuraa – NHL-ura sai viimein nostetta

Kommentoi Facebookissa