Samuli Edelmann tähdittää Viattomien lasten päivän konsertteja

Viattomien lasten päivän konsertit ovat Samuli Edelmannille yksi vuoden kohokohtia.

Viattomien lasten päivän konsertit ovat Samuli Edelmannille yksi vuoden kohokohdista. (Kuva Warner Music Live)

Artistit tukevat konserteilla lasten ja nuorten mielenterveystyötä.

KONSERTTI Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pappa Fest ry järjestävät tänä vuonna Viattomien lasten päivän konsertin Helsingin lisäksi myös Turussa ja Tampereella. Konserteilla kerätään varoja lasten ja nuorten mielenterveystyön tueksi.

Konsertissa esiintyvät muun muassa Samuli Edelmann, Laura Närhi ja Dave Lindholm.

Samuli Edelmann oli mukana perustamassa Pappa Festiä legendaarisen ääniteknikko Paul ”Pappa” Jyrälän muistolle. Yhdistys tekee hyväntekeväisyyttä erityisesti lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön hyväksi.

– Viattomien lasten päivän konsertti on minulle yksi vuoden kohokohdista. Tänäkin vuonna paikalla on upea ryhmä antamassa oman panoksensa iltaan. Artistit ja muusikot esiintyvät konsertissa ilman korvausta. Tapahtuma tekee hyvää myös sen tekijöille, Samuli Edelmann kertoo.

Hyväntekeväisyyskonsertin lipputuotoista puolet ohjataan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelimelle ja puolet Pappa Festille, joka kanavoi tuotot kolmeen eri kohteeseen.

Suojatie ry ylläpitää lapsiparkkia, johon AA- ja NA-ryhmissä käyvät vanhemmat voivat tuoda lapsensa hoitoon tapaamisen ajaksi. Tukikohta ry järjestää työpajoja ja elämäntaitoryhmiä päihderiippuvaisille. Alpert ry järjestää kesällä viiden päivän kesäleirin lapsiperheille, joissa on kärsitty päihteiden käytöstä.

Helsingissä jo perinteeksi muodostunut Viattomien lasten päivän konsertti järjestetään 30. joulukuuta Johanneksenkirkossa. Turun konsertti järjestetään 28.12. Mikaelinkirkossa ja Tampereen konsertti 29.12. Tampereen tuomiokirkossa.

Liput voi ostaa Ticketmasterista tai Johanneksenkirkon ovelta ennen konsertin alkua. Ovet aukeavat kello 19. Liput alkaen 25 euroa (sis. palvelumaksun).

Kommentoi Facebookissa