Sekava ulkomaalainen mies hoiperteli tiellä – poliisi taltutti lopulta hallintaotteella

Mies siirrettiin poliisiauton takatilaan kuljetettavaksi poliisivankilaan. (Kuvituskuva Dreamstime)

Poliisiautossa takapenkillä istunut mies yritti kurkottaa tarttuakseen poliisiauton kuljettajaan.

PAHOINPITELY Lapin poliisilaitos kertoo, kuinka poliisipartio suoritti liikenteen valvontaa Torniossa Jokivarrentiellä perjantai-iltana. Partio havaitsi päihtyneen ulkomaalaisen miehen hoipertelevan autojen seassa keskellä tietä.

Miehen kanssa keskustellessa kävi ilmi, että hän oli vahvasti päihtynyt eikä osannut kertoa, mihin on menossa ja missä hän asuu, eikä hän saanut kehenkään tuttuun yhteyttä. Miestä ei voinut jättää vahvassa humalassa ulos, joten hänet päätettiin viedä poliisivankilaan.

Partio lähti kuljettamaan miestä, kun autossa takapenkillä istunut mies yritti kurkottaa tarttuakseen poliisiauton kuljettajaan. Takapenkillä ollut poliisi esti miestä. Mies yritti uudestaan tarttua kuljettajaan, jolloin poliisi esti uudestaan miestä ja mies löi nyrkillä poliisia pään alueelle.

Poliisipartio pysäytti auton, otti miehen ulos hallintaotteilla ja siirsi hänet sen jälkeen paikalle tulleen toisen poliisiauton takatilaan kuljetettavaksi poliisivankilaan. Miestä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja pahoinpitelystä.

Lue myös: Nuori 19-vuotias kuljettaja hurjasteli ylinopeutta jäisellä tiellä – kyydissä kaksi alaikäistä

Kommentoi Facebookissa