Simo Lipsanen loikki Suomen ennätyksen hallissa – ”Paraskaan hyppy ei ollut vielä nappisuoritus”

Simo Lipsanen tavoittelee tulevana viikonloppuna Kuopiossa SM-hallikilpailuissa kultaa sekä kolmiloikassa että pituushypyssä.

Simo Lipsanen tavoittelee tulevana viikonloppuna Kuopiossa SM-hallikilpailuissa kultaa sekä kolmiloikassa että pituushypyssä. (Kuva AOP)

Simo Lipsasen nimissä oleva ulkoratojen Suomen ennätys on 17,14.

YLEISURHEILU Lappeenrannan Urheilu-Miesten Simo Lipsanen hyppäsi kolmiloikan Suomen halliennätyksen Ranskan Lievinissä. Lipsanen sijoittui nimekkäässä seurassa komeasti toiseksi tuloksella 16,98.

Simo Lipsanen paransi kaksi vuotta sitten Belgradin EM-kilpailuissa loikkimaansa edellistä Suomen ennätystä 14 sentillä. Voiton vei Burkina Fason Hugues Fabrice Zango tuloksella 17,09. Lipsanen päihitti yli 40 sentillä kolmanneksi sijoittuneen Azerbaidzanin Alexis Copellon, joka on kolmiloikan MM-pronssimitalisti ja EM-hopeamitalisti.

– Jännittävä kisa ja erittäin hyvä fiilis. Paraskaan hyppy ei ollut vielä nappisuoritus, mutta loikat olivat tasapainoisia. Uskon, että senttejä on vielä varastossa tällä hallikaudella, Lipsanen kertoi.

Simo Lipsasen nimissä oleva ulkoratojen Suomen ennätys on 17,14. Hän tavoittelee tulevana viikonloppuna Kuopiossa SM-hallikilpailuissa kultaa sekä kolmiloikassa että pituushypyssä.

  • Lähde Suomen Urheiluliitto

Lue myös: Nyt on 49 vuotta vanha SE vihdoin historiaa – Simo Lipsanen loikki 17,14!

Kommentoi Facebookissa