Takaa-ajettu autoilija törmäsi vastaantulijoihin – poliisi pidätti pakettiauton kuljettajan

Poliisi yritti pysäyttää ajoneuvoa useampaan otteeseen.

Poliisi yritti pysäyttää ajoneuvoa useampaan otteeseen. (Kuvituskuva Fotolia)

Pakettiautoa ajanutta 42-vuotiasta miestä epäillään törkeästä liikenteen vaarantamisesta ja törkeistä vammantuottamuksista.

LIIKENNETURVALLISUUS Lounais-Suomen poliisi sai perjantaina useampia ilmoituksia holtittomasti ajavasta pakettiautosta. Ilmoituksia tuli Aurasta, Raisiosta ja Naantalista. Pakettiauto oli ajanut kovilla nopeuksilla, välillä vastaantulijoiden kaistalla, ja osunut muihin autoihin vaurioittaen niitä.

Poliisi sai kovaa vauhtia vastaan tulevasta pakettiautosta havainnon Naantalin Rymättyläntiellä, ja auto oli vähällä osua poliisiautoon. Ajoneuvoa yritettiin pysäyttää Luonnonmaan kohdalla piikkimatolla, mutta auto kiersi maton pientareen kautta, jatkaen kovalla nopeudella kohti Naantalin keskustaa.

Kovavauhtinen seurantatilanne päättyi Armonlaaksontien ja Ruonan yhdystien risteyksessä, jossa pakettiauto törmäsi vastaantulijoiden kaistalla risteyksessä olleisiin tai risteykseen ajaneisiin ajoneuvoihin. Paikalle hälytettiin pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköitä.

Juttuvinkki: Poliisi ajoi rattijuoppoa takaa lähes 70 kilometriä – pakomatka päättyi lopulta piikkimattoon

Takaa-ajon päättäneessä onnettomuudessa osallisia oli yhteensä kahdeksan henkilöä neljässä eri ajoneuvossa. Kolme heistä kuljetettiin sairaalaan, ja muut hakeutuivat tai hakeutuvat tarkastettavaksi muilla kyydein. Armonlaaksontien liikenne jouduttiin katkaisemaan onnettomuuden pelastustöiden sekä paikkatutkinnan vuoksi, poliisi ohjasi liikennettä.

Poliisi on pidättänyt pakettiautoa ajaneen 42-vuotiaan miehen epäiltynä muun muassa törkeästä liikenteen vaarantamisesta ja törkeistä vammantuottamuksista.

Lue myös: Rattijuopon raju takaa-ajo yöllä – pysähtyi vasta kun kaikki neljä rengasta puhkesivat piikkimattoon

Kommentoi Facebookissa