Tapparan voittoputkelle tyly päätös Porissa

Kuva Fotolia

Ässät voitti Tapparan 5-1. Voitto oli Ässille neljäs perättäinen, kun Tapparan neljän ottelun voittoputki vastaavasti päättyi.

JÄÄKIEKKO Tampereen Tapparan neljän ottelun voittoputki päättyi lauantaina Ässien käsittelyssä Porissa. Patapakka voitti maalein 5-1 ja otti jo neljännen perättäisen voittonsa

Ässien tehomies oli Will Graber. Viime kaudella Pohjois-Amerikassa farmin farmissa ECHL:ssä pelannut Graber saalisti Tappara-ottelussa tehot 1+3.

Myös Jyväskylässä nähtiin murskavoitto. JYP voitti HPK:n 4-0. Reid Gardiner maalasi kahdesti.

JYPin päävalmentaja Jukka Rautakorvella oli syytä tyytyväisyyteen. Hän piti koko viikkoa vahvana.

– Koko viikko on ollut hyvä. Keskiviikon peli oli pelillisesti paras, mutta viikonloppuna tuli tulos mukaan. Kolmannessa erässä löysimme johtoasemassa pelaamisen tavat. Peli oli sellaista, mitä sen pitääkin olla, Jukka Rautakorpi sanoi seuransa verkkosivuilla.

Lukko jatkaa SM-liigan kärjessä. Lauantaina se voitti TPS:n voittolaukauskisan päätteeksi 3-2 ja on nyt neljä pistettä toisena olevaa Pelicansia edellä. Tappara on kolmantena viiden pisteen päässä Lukosta.

Neljäntenä oleva KalPa voitti Jukurit Mikkelissä pelatyssa Savon derbyssä 3-2. Jukurit jatkaa sarjassa kymmenentenä.

Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen oli pettynyt

– Ei voi millään tapaa olla tyytymätön peliesitykseen. Sellainen tehokkuus ja tylyys maalipaikoissa jäi uupumaan. Jos kolme lasket omiin, niin hyvin harvoin myös voitat. Pystyttiin varmasti luomaan paikkoja enemmän kuin vastustaja, mutta jouduttiin maksamaan hirveä hinta maalin eteen, Jokinen kommentoi.

Viidentenä oleva Ilves voitti Sportin jatkoajan jälkeen 4-3. Kärppien alamäki jatkui 2-3 -jatkoaikatappiolla SaiPalle. HIFK puolestaan jatkoi nousujohteisia otteitaan voittamalla Kouvolassa KooKoon 3-2.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: HIFK näyttää selättäneen kriisinsä – ”Kiitos kuuluu pelaajille”

Kommentoi Facebookissa