Tasavallan presidentti jakoi kansainvälistymispalkinnot – ”Sisua, osaamista, tietämistä ja taitamista”

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö jakoi vuoden 2018 kansainvälistymispalkinnot.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö jakoi vuoden 2018 kansainvälistymispalkinnot. (Kuva Matti Porre/ Tasavallan presidentin kanslia)

Palkinto on tunnustus suomalaisille, kansainvälisesti menestyville yrityksille ja taustayhteisöille.

TALOUS Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on jakanut vuoden 2018 kansainvälistymispalkinnot Presidentinlinnassa.

Tulokasyrityksenä palkittiin silmänpainemittareita valmistava Icare Finland Oy, kasvuyrityksenä älykkäitä tiedonhallinnan ratkaisuja tuottava M-Files Oy ja yhteisöjen sarjassa pk-yritysten kasvua ja kansainvälistymistä vauhdittava Kasvu Open.

– Tämä on erittäin miellyttävä tilaisuus olla mukana palkitsemassa hienoa suomalaista osaamista. Osaaminenkin on vähän vaatimaton sana. Se on suomalaisuutta, jota edustatte: sisua, osaamista, tietämistä ja taitamista, presidentti Niinistö sanoi onnitellessaan palkittuja.

Presidentti totesi, että vaikka Suomi on tällä hetkellä menestyvä maa, niin huomisen menestyksen eteen on tehtävä töitä.

– Kaikki sellainen eteenpäin suuntautuva työvirta, jota te teette, on äärimmäisen tärkeää meille kaikille suomalaisille.

Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto jaettiin 51. kerran. Palkinto on vuosittain myönnettävä tunnustus suomalaisille, kansainvälisesti menestyville yrityksille ja niiden taustalla vaikuttaville yhteisöille. Vuodesta 2015 alkaen ehdotuksen palkittavista yrityksistä ja yhteisöistä presidentille on tehnyt Team Finland -verkoston toimijat.

  • Lähde Tasavallan presidentin kanslia

Lue myös: Kaj Franck -muotoilupalkinto Tapio Anttilalle – ”Oivaltavia toiminnallisuuksia ja erinomainen ergonomia”

Kommentoi Facebookissa