Teemu Pukilta vaisu esitys – Norwichin tilanne vain tukaloituu

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa.

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa. (Kuva AOP)

Teemu Pukin Norwichin kurimus sarjajumbona paheni entisestään joukkueen hävittyä Sheffield Unitedille 0-1.

JALKAPALLO Näyttää yhä vahvemmin siltä, että Suomen maajoukkuetähti Teemu Pukin edustama Norwich City olisi putoamassa Englannin Valioliigasta tämän kauden jälkeen. Lauantaina Norwich hävisi Sheffield Unitedille 0-1-lukemin.

Pukki oli sivussa viime keskiviikkona, kun Norwich yllätti FA Cupin ottelussa Tottenhamin rankkarikisan päätteeksi. Lauantaiksi Valioliigan peliin Pukki oli toipunut ja pelasikin täydet 90 minuuttia. Hänen esityksensä jäi kuitenkin vaisuksi.

Ottelun ainoa maali nähtiin avausjaksolla pelin 36. minuutilla. John Lundstram lähetti upean keskityksen boksiin ja Billy Sharp kävi puskemassa pallon verkkoon.

Toisella jaksolla Norwich otti pelin hallinnan itselleen ja loi paremmat tekopaikat, mutta viimeistely oli tehotonta. Pukki ei ollut vaarallinen.

Norwichin asema sarjajumbona on tukala. Tappionsa myötä joukkue jatkaa 21 pisteessä. Eroa suoraan säilymiseen oikeuttavaan 17. sijaan on nyt jo kuusi pistettä.

Norwichin onneksi myös 17. sijalla oleva Watford hävisi lauantaina. Crystal Palace oli Watfordia parempi 1-0.

Pukki on Englannissa jo kovien siirtohuhujen kohteena. Hänen sopimuksensa Norwichin kanssa on voimassa ensi kauden, mutta Norwich on varmasti valmis myymään Pukin riittävän hyvästä hinnasta, jos putoaa Valioliigasta.

Norwichilla on Valioliigan kaudestaan jäljellä enää yhdeksän ottelua. Kaikkiaan 29 ottelustaan joukkue on voittanut viisi. Tasapelejä Norwichin tilillä on kuusi.

Teksti Otto Palojärvi ja Ville Hirvonen

Lue myös: Huuhkajista julkaistiin kirja – jo hyvissä ajoin ennen EM-kisoja

Kommentoi Facebookissa