Teemu Pukin onnistumisista ei iloa – Norwichin tilanne jo tukala

Teemu Pukki pelaa Valioliigassa Norwichin joukkueessa (Kuva: Norwich City)

Teemu Pukki pelaa Norwichin joukkueessa. (Kuva Norwich City)

Teemu Pukki on tehnyt kahdessa viimeisessä Valioliigan ottelussa kaksi maalia, mutta Norwichin tappioputki ei ole pysähtynyt.

JALKAPALLO Teemu Pukin edustama Norwich City kärsi jo viidennen perättäisen tappionsa Englannin Valioliigassa taivuttuaan torstain kotiottelussaan Chelsealle maalein 1-3. Pukin maali ei Norwichia lohduttanut.

Trevoh Chalobah ja Mason Mount veivät Chelsean 2-0 -johtoon jo ensimmäisen 15 minuutin aikana. Pukki kavensi rangaistuspotkusta 69. minuutilla 1-2:een, mutta kiri jäi siihen. Chelsean Kai Havertz teki lopussa Chelsealle vielä kolmannen maalin.

Chelsean voitto ei tietenkään ollut yllätys. Olihan kyseessä Valioliigan huippujoukkueen ja kellariosaston joukkueen kohtaaminen.
Pukki antoi kuitenkin ymmärtää, että parempikin tulos olisi ollut mahdollinen.

– On tietysti rankkaa, jos päästää kaksi maalia ensimmäisen 15 minuutin aikana. Annoimme itsellemme mahdollisuuden päästä peliin vielä mukaan ja meillä olikin muutamia paikkoja, mutta emme onnistuneet tasoittamaan 2-2:een, Pukki kommentoi Norwichin verkkosivuilla.

Pukki on tehnyt kaksi maalia viimeisessä kahdessa ottelussa. Pisteille hänen onnistumisensa eivät ole Norwichia kuitenkaan auttaneet.

– Oli aika pitkä maaliton jakso, mutta nyt olen tehnyt kaksi maalia kahdessa ottelussa. Se on hyvä asia ja antaa itseluottamusta. On helpompi lähteä Leeds-otteluun parin maalin jälkeen. Toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta taas maalilla sunnuntaina, Pukki sanoi.

Chelsea jatkaa sarjassa kolmantena ja Norwich viimeisenä. Norwichilla on putoamisviivaan matkaa viisi pistettä.

Norwichilla on pelaamatta kaudestaan vielä kymmenen ottelua, mutta joukkueen tilanne alkaa olla jo tukala. Pian sarjapaikka ei ole Norwichilla enää omissa käsissä.

Teksti Otto Palojärvi

LUE MYÖS: Venäjää vaaditaan ulos kaikesta urheilutoiminnasta

Kommentoi Facebookissa