Töhrijät jäivät kiinni – poliisipartio tarkasti aamuyöllä moottoritiesillan alle pysähtyneen auton

Miehet otettiin kiinni ja kuljettajalta otettiin verikoe päihtymystilan selvittämiseksi.

Miehet otettiin kiinni ja kuljettajalta otettiin verikoe päihtymystilan selvittämiseksi. (Kuva Fotolia)

Miesten epäillään lisäksi käyneen huoltoasemalla töhrimässä wc:n seinää ja anastaneen saippua-automaatin.

VAHINGONTEKO Poliisipartio päätti tarkastaa aamuyöllä moottoritiesillan alle pysähtyneen auton Janakkalassa. Paikalla haisi voimakkaasti maali, kun kaksi miestä juoksi autoon ja he lähtivät liikkeelle.

Auto pysäytettiin ja selvisi, että noin nelikymppisellä mieskuljettajalla ei ole ajo-oikeutta. Miehelle tehtiin huumausainepikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinin osalta. Sekä kuljettajalla, että matkustajana olleella parikymppisellä miehellä oli käsissään maalia.

Autoon tehtiin paikanetsintä ja autosta löytyi useita spraymaalikannuja, sekä huumausaineita. Sillasta, jonka viereen miehet olivat parkkeeranneet, löytyi tuoreita graffitikuvioita. Miesten epäillään lisäksi käyneen hetkeä aiemmin Linnatuulen huoltoasemalla töhrimässä wc:n seinää spraymaalilla ja anastaneen wc:stä saippua-automaatin.

Miehet otettiin kiinni ja kuljettajalta otettiin verikoe päihtymystilan selvittämiseksi. Kuljettajaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja heille molemmille kirjattiin rikosnimikkeet näpistyksestä, vahingonteosta ja huumausainerikoksesta.

Lue myös: Poikajoukko heitteli autoja kananmunilla – kimmastunut autoilija ajoi yhden pojan jalan päältä

Kommentoi Facebookissa