Torniossa tapahtui yöllä räjähdys – auton alle oli sijoitettu pommi

Lapin poliisi tutkii asiaa tuhotyönä ja räjähderikoksena.

Lapin poliisi tutkii asiaa tuhotyönä ja räjähderikoksena. (Kuva Fotolia)

Kaikki havainnot pyydetään ilmoittamaan Lapin poliisille.

RÄJÄHDYS Torniossa Putaan kaupunginosassa on yöllä 4.8.2020 noin 00.50 aikaan räjähtänyt auton alle sijoitettu pommi. Lapin poliisi tutkii asiaa tuhotyönä ja räjähderikoksena.

Poliisi pyytää havaintoja Torniossa Putaan kaupunginosassa erityisesti Aarnintien ja Thurevikinkadun tienoilla viime yönä kello 00–01 välisenä aikana liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista.

Rajavartiolaitoksesta on vahvistettu eri medioille, että kyseinen, räjähdyksen kohteena ollut vuokra-auto on ollut Rajavartiolaitoksen käytössä. Tutkinta on kuitenkin vielä alkuvaiheessa.

Lapin poliisi pyytää räjähdyksen aikaan Aarnintietä ajaneen pienen punaisen henkilöauton kuljettajaa ja samoihin aikoihin Aarnintiellä mopolla liikkunutta henkilöä ilmoittautumaan poliisille lisätietojen antamista varten.

Lisäksi tapahtuma-aikaan Aarnintieltä Thurevikinkadulle jalkaisin liikkuneita kolmea miestä sekä kahta valkeaan ja mustaan huppariin pukeutunutta, jalkaisin Länsipohjankatua Miukin suuntaan likkunutta miestä pyydetään ilmoittautumaan poliisille lisätietojen antamista varten.

Kaikki havainnot pyydetään ilmoittamaan Lapin poliisiin 029 5466481 tai rta.lappi@poliisi.fi

  • EDIT 5.8: Lisätty poliisin antamat ilmoittautumispyynnöt

Lue myös: Lapin maaperässä on edelleen paljon sodanaikaisia ammuksia – kotietsinnässä löytyi aseita ja räjähteitä

Kommentoi Facebookissa