Väärästä ilmiannosta vankeutta – pahoinpitelijä syytti naisystäväänsä

Mies sai tuomion myös ampuma-aserikkomuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta. (Kuvituskuva Fotolia)

Mies puukotti itse itseään ja väitti poliisille, että puukottaja on hänen naisystävänsä.

PAHOINPITELY Hieman yli kolmekymppinen mies on saanut viiden kuukauden vankeusrangaistuksen muun muassa väärästä ilmiannosta. Mies puukotti itse itseään ja väitti poliisille, että puukottaja on hänen naisystävänsä.

Mies sai tuomion kahdesta naisystävänsä pahoinpitelystä. Yksi pahoinpitely tapahtui ravintolaillan jälkeen pariskunnan kotona. Naisen kertoman mukaan syynä oli mustasukkaisuus, hän kun oli suudellut ravintolassa toista miestä.

Erään kahakan yhteydessä mies teki veitsellä käteensä pitkän, ompelua vaatineen haavan. Hän väitti, että nainen oli puukottanut häntä kääntöveitsellä. Naista epäiltiin vakavasta rikoksesta ja hän oli jokin aikaa kiinni otettuna. Myöhemmin mies tunnusti haavoittaneensa itse itseään. Tuomio tuli väärästä ilmiannosta.

Tuomio tuli myös ampuma-aserikkomuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta. Kyseinen 34-vuotias mies tuomittiin viiden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Naisystävälle hänet määrättiin maksamaan erilaisia korvauksia yhteensä 2950 euroa.

Myös naisystävälle luettiin syyte lievästä pahoinpitelystä. Hän oli heittänyt kännykän miehen kasvoille. Tämä syyte meni oikeudessa nurin.

Lue myös: Erikoinen syyte toi tuomion – mies ampui itseään jalkaan liikkuvassa autossa

Kommentoi Facebookissa