Valtakunnansovittelija irtisanoutui – Minna Helle siirtyy työmarkkinajohtajaksi

Valtakunnansovittelija Minna Helle julkaisi muutama viikko sitten kirjan ”Järki ja tunteet”.

Valtakunnansovittelija Minna Helle julkaisi muutama viikko sitten kirjan ”Järki ja tunteet”. (Kuva AOP)

Valtakunnansovittelijan tehtäviä hoitaa hänen sijaisensa Jukka Ahtela.

VALTAKUNNANSOVITTELIJA Valtakunnansovittelija Minna Helle siirtyy Teknologiateollisuus ry:n työmarkkinajohtajaksi 1.6.2018 alkaen. Minna Helle on toiminut valtakunnansovittelijana 1.1.2015 lähtien.

Aiemmin Helle on työskennellyt muun muassa Toimihenkilöliitto STTK ry:n edunvalvontajohtajana, Työeläkevakuuttajat TELA ry:n johtajana sekä Akava ry:n ja Tehy ry:n edunvalvontajohtajana.

Helle on jättänyt eroilmoituksensa työ- ja elinkeinoministeriölle tänään. Valtakunnansovittelijan tehtäviä hoitaa Helteen irtisanoutumisen jälkeen hänen sijaisensa Jukka Ahtela. Työ- ja elinkeinoministeriö päättää valtakunnansovittelijan viran täyttämisestä lähiaikoina.

– Minulla on pitkä ura erilaisissa tehtävissä takana. Siirtyminen työnantajajärjestön vaikuttajaksi ja pääneuvottelijaksi on minulle askel uuteen. Samalla minulla on mahdollisuus oppia ja uudistua itse, Minna Helle kommentoi.

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttajaorganisaatio, joka ilmoittaa edistävänsä Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä.

Teknologiateollisuudella on noin 1 600 jäsenyritystä, jotka edustavat elektroniikka- ja sähköteollisuutta, kone- ja metallituoteteollisuutta, metallien jalostusta, tietotekniikkaa sekä suunnittelu- ja konsultointialaa.

Kommentoi Facebookissa