Vanhempi naishenkilö nukkui omakotitalossaan – murtovarkaat veivät tuhansien eurojen edestä koruja ja rahaa

Poliisi kaipaa kansalaisilta havaintoja alueella tapahtuma-aikaan liikkuneista epämääräisistä ajoneuvoista ja kulkijoista.

Poliisi kaipaa kansalaisilta havaintoja alueella tapahtuma-aikaan liikkuneista epämääräisistä ajoneuvoista ja kulkijoista. (Kuva AOP)

Tekijät ovat olleet liikenteessä ilmeisesti vanhemmalla ajoneuvolla.

VARKAUS Vanhemman naishenkilön omakotiasuntoon oli tunkeuduttu maanantain ja tiistain välisen yön 2.–3.12.2019 aikana Reisjärvellä Sairaalantiellä. Tekijöitä on ollut alustavien tietojen mukaan kaksi kappaletta ja he ovat murtautuneet lukittuun asuntoon sisälle.

Asianomistajan nukkuessa asunnossa tekijät olivat anastaneet useiden tuhansien eurojen edestä erilaisia koruja ja lompakon, missä oli ollut kohtalainen summa käteistä rahaa, sekä kaikki kortit. Tekijät ovat olleet liikenteessä ilmeisesti vanhemmalla ajoneuvolla.

Samat tekijät olivat tunkeutuneet samana yönä myös Reisjärven ja Sievin välillä Puskalan tiellä sijaitsevan vanhemman naishenkilön omakotitaloasunnon terassille. Poliisi tutkii tapahtuneita törkeänä varkautena ja törkeän varkauden yrityksenä.

Poliisi kaipaa kansalaisilta havaintoja alueella tapahtuma-aikaan liikkuneista epämääräisistä ajoneuvoista ja kulkijoista. Tiedot voi ilmoittaa Haapajärven poliisipäivystykseen tiistaisin ja perjantaisin puhelin 029 5464265 tai Ylivieskan poliisipäivystykseen puhelin 029 5416409 (suljettu to) tai vihjepuhelimeen 029 5416194.

Lue myös: Suomessa on meneillään laaja omakotitaloihin kohdistuva asuntomurtosarja – poliisi epäilee tekijöiksi ulkomaalaisia

Kommentoi Facebookissa