Varas vei kymppitonnien korut – tunnistatko miehen tai BMW-merkkisen auton?

Poliisi etsii kuvan miestä. BMW-merkkisen auton erityistuntomerkkeinä ovat tummat vanteet sekä valkoinen etu- ja keltainen takarekisterikilpi. (Kuva Poliisi)

Poliisi pyytää vihjeitä koruvarkauteen epäillystä miehestä ja ajoneuvosta.

KORUVARKAUS Lappeenrannan keskustassa sijaitsevasta kultaliikkeestä anastettiin arvokkaita koruja henkilökunnan huomaamatta 17.5.2022. Epäiltyä ei ole tunnistettu.

Poliisi pyytää vihjeitä kyseisen miehen henkilöllisyydestä sekä havaintoja tekoon mahdollisesti liittyvästä BMW-merkkisestä henkilöautosta. Miestä epäillään törkeästä varkaudesta. Anastetun omaisuuden arvo on kymmeniätuhansia euroja.

Epäillyn kuva julkaistaan, koska hänen henkilöllisyyttään ei ole saatu muuten selvitettyä. Auton erityistuntomerkkeinä ovat tummat vanteet sekä valkoinen etu- ja keltainen takarekisterikilpi.

Toista miestä ei epäillä rikoksesta, mutta hänellä oletetaan olevan rikoksen selvittämiseksi tarvittavia tietoja. (Kuva Poliisi)

Lisäksi poliisi pyytää kuvassa olevaa toista miestä ilmoittautumaan poliisille. Häntä ei epäillä rikoksesta, mutta hänellä oletetaan olevan rikoksen selvittämiseksi tarvittavia tietoja. Myöskään tämän miehen henkilöllisyyttä ei ole saatu muuten selvitettyä.

Vihjeet ja havainnot pyydetään ilmoittamaan Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen vihjenumeroon 0504479574 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Lue myös: Tunnistatko kuvan henkilön? – BMW-murtosarjan vahingot lähes miljoona euroa

Kommentoi Facebookissa