Vedonlyöntitoimistot laskevat Brasilian suosikiksi – suomalaiset luottavat Saksaan

Suomessa uskotaan vahvasti Joachim Löwin luotsaaman saksalaismiehistön menestykseen MM-kisoissa.

Suomessa uskotaan vahvasti Joachim Löwin luotsaaman saksalaismiehistön menestykseen MM-kisoissa. (Kuva AOP)

Suomalaiset tasavallan presidenttiä myöten veikkaavat Saksaa mestariksi lähes häkellyttävällä tavalla.

MM-KISAT Vedonlyöntiin tarjottujen kertoimien perusteella Brasilia on suurin suosikki voittamaan jalkapallon MM-kisat 2018. Suomalaiset kuitenkin luottavat Joachim Löwin valmentamaan saksalaismiehistöön.

Netissä vedonlyöntiä tarjoavat sivustot Veikkaus, Unibet, Betsson, NordicBet, Betsafe ja Redbet antavat kaikki pienimmän kertoimen Titen valmentamalle Brasilialle jalkapallon MM-kisojen 2018 mestaruusvedonlyönnissä.

Kun tätä uutista kirjoitetaan, kaikkien niiden kertoimet Brasilian mestaruudelle osuvat väliin 4,75–5,00. Kaikki edellä mainitut vedonlyöntitoimistot näkevät Joachim Löwin valmentaman Saksan Brasilian pahimmaksi haastajaksi. Saksan kertoimet osuvat välille 5,50–6,00.

Suomalaiset vedonlyöjät luottavat Saksaan lähes häkellyttävällä tavalla. Jopa tasavallan presidentti Sauli Niinistö veikkasi Ylen ennakkolähetyksessä Saksaa mestariksi, kun vanhan jalkapallomiehen oma suosikki Hollanti ei ole kisoissa mukana.

Veikkaus kertoo, että yhtiön etuasiakkailla on eri näkemys kuin kertoimenlaskijoillaan: yli 35 000 kyselyyn vastanneesta 31 prosenttia valitsi mestariksi Saksan ja 18 prosenttia Brasilian.

– Hallitsevaan mestariin Saksaan uskotaan, ja monella on mielessä Saksan tyrmäävä 7–1-voitto Brasiliasta neljän vuoden takaisessa välierässä, Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuotepäällikkö Miikka Nurmi kertoi tiedotteessa.

Unibet lähetti keskiviikkona tiedotteen, jossa se kertoi, että sen suomalaisasiakkaat luottavat Saksan mestaruuteen selvästi enemmän kuin Suomen ulkopuolelta tulevat vedonlyöjät.

Mestaruusvedonlyöntiä pelanneista Unibetin suomalaisasiakkaista peräti 25 prosenttia oli laittanut rahansa likoon Saksan mestaruuden puolesta, kun taas ulkomaalaisista asiakkaista vain 18 prosenttia oli laittanut rahat Saksan mestaruudelle.

Gary Linekerin legendaarinen lausahdus jalkapallon perusluonteesta näyttää uponneen suomalaisiin hyvin, niin paljon maa on kerännyt täällä mestaruusvetoja, Unibetin maajohtaja Antti Tikka kommentoi.

”Jalkapallo on yksinkertainen peli; 22 pelaajaa jahtaa palloa 90 minuuttia ja lopussa saksalaiset voittavat aina.”

Unibetin suomalaisasiakkaat suhtautuvat ulkomaalaisiin verrattuna nuivasti Belgian mahdollisuuksiin. Kun Suomen rajojen ulkopuolelta tulevista mestaruusvedoista Belgian puolesta oli lyöty 9 prosenttia, suomalaisista Unibet-asiakkaista vain 5 prosenttia tarttui Belgian kertoimeen.

Päivän Lehti kertoi aiemmin tällä viikolla, mitä ex-jalkapalloilija ja nykyinen valmentaja Joonas Sarelius miettii jalkapallon MM-kisoista. Sarelius nosti omaksi suosikikseen Brasilian maajoukkueen.

Lue myös: ”Jalkapallon MM-kisoissa on aina syntynyt uusia tähtiä – niin käy varmasti myös vuonna 2018”

Kommentoi Facebookissa