Vierashuone on nyt avattu – kenellä on painavaa sanottavaa Suomen kansalle?

Päätoimittaja Kari Kallonen kertoo Päivän Lehden uudesta Vierashuoneesta.

Päätoimittaja Kari Kallonen kertoo Päivän Lehden uudesta Vierashuoneesta. (Kuva Päivi Luosma)

Tarjoamme poliitikoille, talouselämän vaikuttajille, kulttuuripersoonille ja ehkä myös sinulle mahdollisuuden kertoa omista ajatuksistasi.

KOLUMNI Kirjoitin muutamia viikkoja sitten, kuinka Päivän Lehden ensimmäinen vuosi on mennyt. Taisin lupailla pieniä uudistuksiakin. Olkaa hyvä, tässä on niistä ensimmäinen. Olemme avanneet lukijoillemme ja yhteistyökumppaneillemme Vierashuoneen.

Tulemme tarjoamaan poliittisille päättäjille politiikan kentän laidasta laitaan mahdollisuuden toimia vierailevana kolumnistina – heistä itsestään luonnollisesti on kiinni, haluavatko he ajatuksiaan kertoa. Samoin tulemme lähestymään taloudellisia vaikuttajia ja ajankohtaisia kulttuuripersoonia, erityisesti terävästä kynästään tunnettuja.

Kuka sinun mielestäsi olisi henkilö, jolla olisi paljon annettavaa, mutta joka on jäänyt liian vähälle huomiolle mediassa? Tai omaatko itse sellaista näkemystä, jonka uskoisit kiinnostavan lukijoitamme? Silloin sinun on kolumnin lisäksi oltava valmis esiintymään omalla nimelläsi ja kuvallasi.

Lähetä meille ehdotuksia henkilöistä, joiden tekstiä haluaisit lukea. Voit kirjoittaa viestisi tämän jutun perään Facebookiin, tai lähettää meille sähköpostia osoitteella toimitus@paivanlehti.fi. Merkitse aiheeksi ”Vierashuone”, sillä saamme päivittäin kymmenittäin tiedotteita ja muita viestejä.

Lupaamme harkita ajatuksella jokaista ehdotusta. Uudet kolumnit alkavat näkyä ehkä vuodenvaihteen tienoilla, joten vietetään vain Suomen 100-vuotisjuhlia aivan rauhassa.

Avaamme Vierashuoneen myös yritysviestinnälle, jotta sen voi erottaa toimituksellisesta aineistosta. Päivän sitaatti tulee puolestaan olemaan pieni tietovisatyyppinen nosto tunnetusta lausahduksesta, jonka alkuperä tai lausuja on jäänyt ehkä toisille tuntemattomammaksi. Ainakin yritämme yllättää sinut aika ajoin.

Mutta nyt ensin – kerro meille ehdotuksesi vierailevasta kolumnistista!

Kommentoi Facebookissa