Vihjaako veli Paul Pogban siirrosta Espanjan LaLigaan? – ”Kesä on tulossa”

Paul Pogba on pelannut kuluvalla kaudella ailahtelevaisesti Manchester Unitedissa.

Paul Pogba on pelannut kuluvalla kaudella ailahtelevaisesti Manchester Unitedissa. (Kuva AOP)

Huhut ovat vieneet Paul Pogbaa Manchester Unitedista Real Madridin paitaan.

JALKAPALLO Englannin Valioliigassa pelaavan Manchester Unitedin tähtipelaaja Paul Pogba saattaa hyvinkin siirtyä kesällä Espanjan LaLigan Real Madridiin, antaa hänen veljensä Florentin Pogba ymmärtää.

Pogba, 26, siirtyi ManU:n paitaan vuonna 2016, mutta huhut ovat vieneet ranskalaista jatkuvasti ulos manchesterilaisseurasta. Tämän uutisen kirjoitushetkellä NordicBet tarjoaa kertoimeksi 2,50 sille, että Pogba edustaa ensi kauden alussa Realia.

– En tiedä. Monia asioita voi tapahtua jalkapallossa. Voisin kertoa teille yhden asian tänään ja toisen huomenna, Florentin Pogba sanoi AS-lehden haastattelussa.

– Asioita tulee tapahtumaan. Kesä on tulossa. Katsotaan, jääkö hän vai lähteekö hän. Tällä hetkellä haluan vain, että veljeni on onnellinen, ja pelaa siten kuin hän osaa.

Pogba on pelannut kuluvalla kaudella ailahtelevaisesti Manchester Unitedissa, jonka jääminen ulos ensi kauden Mestarien liigasta sai varmistuksensa viikonloppuna, kun ManU pelasi 1–1-tasapelin sarjajumbo Huddersfieldin kanssa.

– Minun mielestäni hän on tehnyt hyvää työtä. Voimme nähdä, että Manchesterilla tulee olemaan vaikeaa päästä Mestarien liigaan. Katsotaan, mitä tapahtuu, Florentin Pogba sanoi ratkaisevan ottelun alla.

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane puolestaan totesi lehdistötilaisuudessa, ettei hän halua spekuloida Pogban mahdollisuudella siirtyä valkopaitoihin.

– Pogba on hyvä pelaaja. Pelaaja, jonka tiedän. Mutta se siitä. En lähde näihin juttuihin, tähän hölynpölyyn, Zizou sanoi.

– Jos kysytte minulta Pogbasta, sanon teille, että hän on Manchester Unitedin pelaaja. Hän on erittäin hyvä, mutta hän on Manchester Unitedin pelaaja. Kun kausi on päättynyt, katsomme mitä siirtoja tehdään.

Lue myös: Entinen FC Barcelonan kapteeni tunnustaa – ”Messi on kehittynyt entisestään”

Kommentoi Facebookissa